"Mitrović nije povređen": Trener Fulama objasnio zašto Srbin nije igrao protiv Mančester Sitija

Najbolji srpski napadač je po svoj prilici ispao iz tima...

  • 15
Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović više nije standardan u Fulamu.

Od povratka sa reprezentativne pauze Srbin je odigrao samo 37 minuta od mogućih 270. Dva puta je ulazio s klupe, a u subotu protiv Mančester Sitija čitav meč je presedeo na klupi za rezerve bez prilike da pomogne timu.

Ako se tome pridoda i činjenica da je novajlija iz Liona Joahim Andersen dobio kapitensku traku koja je u odsustivu Toma Kernija često krasila Mitrovićevu ruku, imamo dovoljno razloga da zaključimo da Skot Parker više nema poverenja u svog startnog centarfora.

Mitrović je ove sezone u Premijer ligi postigao samo dva gola, a loša stvar po njega je i činjenica da Fulam igra vidno bolje otkako je Srbin prekomandovan na klupu, pa su tako u prošlom kolu pobedili Lester kao gosti sa 2:1, dok su i u porazu od "Građana" od 0:2 izgledali "pristojno".

- Mitrović nije povređen. Tako sam jednostavno video utakmicu i šta je bilo potrebno timu. Smatrao sam da tako imamo najbolju šansu da im napravimo problem. Pričaće se puno o Aleksu, ali tek će imati veliku ulogu za nas ove sezone - rekao je diplomatski trener Fulama.

Ipak, po onome što prikazuju ne terenu ostali igrači iz ofanzivnog reda Fulama Mitroviću neće biti lako da se nametne. MLadi Lukman je uspeo da probudi ostale saigrače, pa će Srbin morati na treninzima da ubedi Parkera da zaslužuje šansu u prvom timu.

Video: Mitrović: Škotska još peče, svi smo dali sve od sebe...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat

    6. decembar 2020 | 11:44

    Nema veze brate nas,samo jako i glava gore a ovi sto te pljuju su da nekazem sta i to najvece na svetu

  • galeb

    6. decembar 2020 | 13:40

    Trenira, sedi na klupi, nema odgovornosti za eventualne poraze, prima redovno platu, ne rizikuje povrede, neka malo odmori, baš ga briga.

  • mk

    6. decembar 2020 | 12:19

    drvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA