≫ 

Žander se oglasio čudnom porukom tačno godinu dana od igranja rukom protiv Olimpijakosa

Brazilac od tog meča za godinu dana nije više igrao ni minut, niti više ima klub

  • 8
Zander Santana Printskrin: Arena Sport 1, MN Press

Brazilac Žander ostaće upamćen po lošem među navijačima Crvene zvezde, jer je prošle sezone bio glavni krivac što crveno-beli nisu izborili evropsko proleće. Delilo je Zvezdu nekoliko minuta od toga, imala je u svojim rukama prolaz dalje jer je u direktnom duelu protiv Olimpijakosa bilo 0:0 do završnice meča, što je odgovaralo klubu sa Marakane.

Međutim, u poslednjih desetak minuta na teren ulazi Žander umesto povređenog Milana Rodića. Za deset minuta na terenu, Brazilac je napravio nekoliko sumnjivih i amaterskih kikseva, a "šlag na torti" bilo je igranje rukom u šesnaestercu kojim je poklonio Olimpijakosu penal, sa kojeg su došli do proleća u Evropi.

Žanderu nakon meča niko od igrača Zvezde nije hteo da priđe, a posle meča je citirao Bibliju s misterioznim komentarom koji je dodatno razbesneo Delije, koje su mu svašta pisale na Instagram profilu.

Ubrzo nakon toga Žander je otpisan i više nije igrao za Zvezdu. Po dolasku novog trenera Dejana Stankovića, definitivno je precrtan iz tima, a ubrzo je i raskinuo ugovor. Od tada, nema klub. Jedno vreme je bio i u Novom Sadu, gde je individualno trenirao, ali se na kraju vratio u Brazil, odakle objavljuje fotografije s porodicom.

Interesantno je da se baš na dan kada je pre godinu dana svojim potezom i igranjem rukom u šesnaestercu sprečio crveno-bele da dođu do evropskog proleća, Žander objavio čudnu poruku uz fotografiju na kojoj je u dresu Zvezde u duelu sa igračem Bajerna, Kingslijem Komanom, što mu sada stoji i kao slika na profilu.

- Kad se san ostvari... i zastaneš, i pomisliš kako je bilo teško, ali ja sam to učinio - napisao je Žander.

Video: Sve greške Žandera protiv Olimpijakosa za manje od 10 minuta na terenu

Opis Vest Hem u poslednje vreme uglavnom:pobeđuje timove koji su po kvalitetu u njegovom rangu, pa su Čekićari optimisti pred večerašnje (21.00) gostovanje Lidsu. Domaćin je nepredvidiv, a kod kuće nije pobedio u poslednja četiri meča. Kvtoa na keca sada je 2,35, na iks 3,40, na dvojku 3,00, dok je 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids – Vest Hem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    11. decembar 2020 | 11:57

    Dobar igrač kao krilo ne kao bek

  • Dr Laza

    11. decembar 2020 | 12:09

    Solidan igrač koji je razapet zbog trenutka nepažnje, isto je mogao da prođe Falčineli. Da mu je pružena prilika na mestu krila i da nije uporno guran na mesto beka, mogao je biti korisniji od Veljka Nikolića za naš tim iako ne igraju na istim pozicijama.

  • Luks

    11. decembar 2020 | 12:07

    Kad razmišliš o toj njegovoj poruci izgleda da je namerno odigrao rukom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA