≫ 

Srpski trener uhapšen za napastvovanje, pa dobio otkaz! Prošle godine imao seksualni skandal!

Milutin Sredojević je već prošle godine bio osumnjičen za silovanje starije žene, a sada mu se dešava novi incident

  • 8
Milutin Sredojević Printsrkrin: Youtube

Srpski fudbalski trener Milutin "Mićko" Sredojević (51), dobio je otkaz na klupi reprezentacije Zambije zbog kako se navodi seksualnog napastovanja konobarice u Južnoj Africi.

Incident se dogodio pre nekoliko dana u Port Elizabetu, a ceo slučaj potvrdile su i vlasti u Južnoj Africi, preneli su strani mediji.

Pored Zambije, Sredojević je prethodno vodio i selekcije Ruande i Ugande, a bio je i trener mladih selekcija Jugoslavije pre dve decenije. Bio je i šef stručnog štaba većine afričkih klubova.

Prethodno je Mićo optužen u avgustu prošle godine za napad na jednu čistačicu (51) u hotelu kada je bio trener Orlando Pirata,

Sredojević je uhapšen je u Port Elizabetu pre puštanja uz kauciju od 10 000 RT. Južnoafričke vlasti su ranije ove nedelje uhapsile selektora zambijske reprezentacije zbog optužbi da je seksualno napao konobaricu.

>>> Crnkinje stisnule Miću: Srpski trener uhvaćen u erotskom plesu u Ugandi! (FOTO)

-Trener zambijske fudbalske reprezentacije, Milutin Sredojević (51), pojavio se ranije danas na sudu u Novom Brajtonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje - prenosi list 24news“

- Navodi se da je ranije ove nedelje u ponedeljak, 7. decembra, tokom Igara Kosafa u Port Elizabetu, 39-godišnjakinja dostavljala kafu na stadion Volfson kada je pitala Sredojevića da li će mu trebati šećer uz kafu. Navodno je rekao ne i otkrio da mu je potrebna druga vrsta šećera dok je pokazivao na njene usne delove. Navodi se da se gospođa žalila šefu, koji je zauzvrat upozorio Sredojevića da to više ne čini. Kasnije tog dana, gospođa je ponovo otišla da donese kafu na isti stadion i ovog puta joj je Sredojević navodno dodirnuo zadnjicu - tada je pokrenuta optužnica.

Njegovo sledeće pojavljivanje pred sudom biće 25. februara 2021.

Podsetimo, prošle godine kako su naveli mediji u Južnoj Africi, Srbin je pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na seks. ,,Portparol policijske stanice Norvud u Johanezburgu, Kai Makubele, potvrdio je da je otvoren slučaj seksualnog nasilja posle incidenta u hotelu 'Protea Vonderers'.

On je potvrdio da je osumnjičeni sportska ličnost, ali nije otkrio njegovo ime", preneo je ,"Sandej vorld". Kako se dalje navodi, incident se dogodio u toaletu dan pre Dana žena. Prema policijskim dokumentima, u koje je 'Sandej vorld' imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila toalet oko 6 ujutru i tada je trener na- vodno tražio da ima seks sa njom.

Pokušavao je da skine pantalone, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala napolje", preneo je taj list, uz reči neimenovanog visokog funkcionera u policiji pokraji- Gauteng da će ,,slučaj biti predat detektivima specijalizovanim za seksualne prekršaje i nasilje u porodici" Sredojević je odbio optužbe, rekavši da su glasine ksualnom napadu netačne i u izjavi za Bi-Bi-Si najavio da će tužiti sve medije.

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Матора Африканка

    12. decembar 2020 | 00:01

    Леле, ала је овај загорео!

  • Ana 1205

    12. decembar 2020 | 08:09

    U zatvor manijaka

  • Skoja

    12. decembar 2020 | 09:06

    Umislio da je poznat a ova konobarica nije ni znala da je trener..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA