Ronaldo stiže do brojke od 100 mečeva za Juve, pitanje pre jubileja - da li je opravdao očekivanja?

Neki su, uoči ovog duela, zadovoljni igrama Ronalda u "staroj dami", a neki simpatizeri torinskog kluba smatraju da Portugalac ili nije dao sve što ima ili jednostavno nije u mogućnosti da doprinese više

  • 2
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo odigraće svoju 100. utakmicu u dresu Juventusa u nedelju protiv Đenove na Marasiju. Kapiten portugalske reprezentacije se očekuje u startnoj postavi.

Ronaldo je iz Real Madrida došao 2018. godine i do ovoga momenta postigao je 77 golova u 99 susreta.

Neki su, uoči ovog duela, zadovoljni igrama Ronalda u "staroj dami", a neki simpatizeri torinskog kluba smatraju da Portugalac ili nije dao sve što ima ili jednostavno nije u mogućnosti da doprinese više.

Godine polako stižu Kristijana, može se primetiti da nije više prodoran kao ranije, često vraća loptu nazad kada ima situaciju da probije po strani, ali pozicioniranje na terenu mu je još uvek jača strana i tako se neretko nađe u dobroj situaciji da iz drugog dodira šutira.

Sve penale za Juventus, prirodno, Ronaldo šutira. Brojke su tako sve veće, ali efektivno, kapiten portugalske reprentacije nije ispunio očekivanja onih najvatrenijih navijača Juvea, mislili su da još uvek ima ono što je imao u Realu.

Ipak, brojke ne mogu da pobiju činjenicu da igra veliku ulogu u Juventusu i da će verovatno to nastaviti i da čini.

Video: Partizan stigao do vođstva: Asano probio odbranu Zmajeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    13. decembar 2020 | 16:39

    Pa ne znam koliko bi trebalo da da golova da bi ispunio nečija očekivanja to je neverovatan broj

  • Nusknvp

    13. decembar 2020 | 14:31

    Malo je Ronaldo u tim godinama za ozbiljniji iskorak u europi, dok kako stvari stoje i skudeto ce ove godine na drugu adresu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA