≫ 

Mihajlović u neverici, Bolonja primila pet golova za poluvreme, Roma prikočila u nastavku

Roma demolirala tim našeg trenera u prvih 45 minuta

  • 4
edin džeko Foto: Tanjug/Ap

Šta se dešava sa Bolonjom?

Ekipa Siniše Mihajlovića primila je neverovatnih pet golova protiv Rome za samo poluvreme meča na "Renato Dal'Ari" u meču 11. kola serije A, a tim rezultatom, interesantno, i završena je utakmica - 1:5.

Već posle 15. minuta na semaforu je pisalo - 0:3.

Mrežu golmana Ravalje trresli su Poli (autogol, 5. min), Džeko (10) i Pelegrini (15), za slom domaćeg tima već na samom početku meča. Tračak nade za Bolonju bio je autogol Kristantea na drugoj strani, igrao se 24. minut, međutim ispostavilo se da je to bio uvod u novi nalet "Vučice", i još golova gostiju do kraja poluvremena.

Na 4:1 povisio je Vereto, sjajno je utrčao iz drugog plana, a "petarda" je odjeknula u režiji Mhitarjana minut pre odlaska na odmor.

Roma jeste potentna ekipa, međutim ne pamti se da je neki Mihin tim ovako pregažen z 45 minuta.

Moguće je da i u svlačionici situacija nije najidealnija pošto je srpski stručnjak pre nedelju dana, dan uoči meča sa Interom, obelodanio da postoji "krtica" u ekipi koja odaje medijiam taktiku ekipe.

- Isprobao sam novu postavu, kako bih video ko prodaje informacije novinarima. Niko to nije očekivao i sprovodim istragu. Kada budem pronašao ko to radi, obesiću ga na zid, teško njemu - rekao je Siniša.

Inter je u minuloj rundi rutinski dobio Bolonju 3:1.

Rimljanima je ova ubedljiva predstava donela proboj na peto mesto, nije Milan toliko daleko (pet bodova više i meč manje), a svakako da partija u Bolonji obećava i ohrabruje "Vučicu" pred nastavak sezone.

Pobedu, ali na daleko teži način, u ovoj rundi je upisao i Napoli - 2:1.

Sampdorija je vodila na "Maradoni", strelac je bio Jankto za 0:1 u prvom poluvremenu, da bi Lozano i Patanja doneli preokret i ostanak Napolitanacca pri samom vrhu tabele.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    13. decembar 2020 | 16:22

    Smesan trener. Koga god sa je vodio taj tim je ubedljivo najgori. Svuda najuren.

  • Cava

    13. decembar 2020 | 17:36

    O ovo nevalja,bojkot igraca nesto najgore sti mizw treneru da se desi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA