≫ 

Terzić debitovao pobedom na klupi Dortmunda, Srbin spasio Štutgart, 2 gola Menša u nadoknadi

Saša Kalajdžić doneo remi Štutagrtu golovima u 85. i 90. minutu

  • 0
Edin Terzić Foto: AP/Tanjug

Šok terapija i smena trenera urodila je plodom što se tiče Borusije iz Dortmunda koja je u 12. kolu Bundeslige pobedila Verder u Bremenu rezultatom 2:1 (1:1)!

Možemo slobodno da dodamo da je Edin Terzić, koji je na klupi Milionera zamenio Lusijena Favra, srećno došao do tri boda na svom debiju, jer je lopta posle penala Marka Rojsa u 78. minutu nekako završila u golu.

Odbranio je Pavlenka Rojsom šut sa bele tačke, ali se lopta tako odbila da se vratila na liniju - odakle fudbaleru Dortmunda nije bilo teško da je ubaci u mrežu. Dortmund je prethodno poveo preko Gerera u 12. minutu, ali je Mohvald u 28. poravnao rezultat.

Borusija je ovim trijumfom došla do 22. boda u sezoni, dok Verder nastavlja da tone. Imaju samo 11 bodova i nisu pobedili u Bundesligi još od 3. oktobra.

Druga Borusija, ona iz Menhengladbaha, gubila je sa 3:1 od Ajntrahta u Franfurtu sve do 90. minuta! Međutim, Lars Štindl je u nadoknadi doneo bod svom timu i tako kompletirao het-trik (3:3).

Bio je Štindl strelac najpre u 14. minutu, ali je domaćin preko Silve (dva) i Barloka već u 32. vodio sa 3:1. U međuvremenu su u 81. ostali bez isključenog Abrahama, da bi Štindl u 90. iz penala i 95. postavio konačan rezultat.

Štutgart je gubio sa 2:0 kod kuće od Union Berlina, ali je rezervista Saša Kalajdžić doneo bod Švabama na kraju - 2:2!

Austrijanas srpskih korena ušao je u igru u 80. minutu, zatim u 85. dao svoj prvi i u 90. drugi gol. Fridrih i Avonji su prethodno pogađali za goste.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA