≫ 

Evo kad i gde možete da gledate meč između Metalca i Crvene zvezde

Crveno-beli jesen u Superligi zatvaraju u Gornjem Milanovcu

  • 0
Fk Crvena zvezda, OFK Backa Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde sjajnu polusezonu u Superligi, u kojoj su zabeležili 16 pobeda i dva remija, zatvaraju na "vrućem" gostovanju Metalcu iz Gornjeg Milanovca!

Utakmica je na programu od 16 časova i biće direkto prenošena na TV Arena Sport 3! Međutim, TV Arena Sport 1 radiće multiprenos u kom će duel iz Gornjeg Milanovca svakako biti centralni događaj.

- To je tim koji stalno želi da igra fudbal na čelu sa trenerom Lazetićem. I kada su gubili kod kuće, uspevali su da preokrenu rezultat, ali i kada su imali prednost, protivnici su ih stizali. Ne odustaju od svog stila, ali mi ćemo probati da zabeležimo pobedu i osvojimo nova tri boda. Potrudićemo se da im oduzmemo sve kvalitete koji imaju, ali je primetno da oni igraju bolje iz meča u meč - rekao je trener Zvezde Dejan Stanković u najavi meča.

S druge strane, strateg Metalca Žarko Lazetić je dodao:

- Zvezda je ekipa koja skoro nikad ne gubi, retko i prima golove. Jasno je da nas čeka težak posao, ali utakmicu posmatramo kao svaku drugu. Kao izazov i priliku da se izmerimo s takvim protivnikom. Znamo apsolutno ko je favorit, međutim, očekujem da ćemo biti podjednako ambiciozni kao dosad, da ćemo biti hrabri. Što više budemo mogli, nadmetaćemo se.

Zvezda, inače, posle ovog meča protiv Metalca treba da odigra i duel sa Radom u Kupu u petak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA