"Za nas je nevin": Ten Hag gleda kroz prste Promesu i ubacuje ga u tim u Hagu

Fudbaler Ajaksa je pušten iz pritvora tokom jučerašnjeg dana

  • 0
Kvinsi Promes FOTO: Youtube / Printscreen

Potpuno neverovatna nedelja je iza Kvinsija Promesa. U gotovo filmskoj priči, fudbaler Ajaksa je uhapšen zbog sumnje da je tokom jula pokušao nožem da ubije jednog od članova svoje porodice. Holandska policija privela je Promesa nakon utakmice sa Cvoleom minulog vikenda, kada se između ostalog upisao i u listu strelaca.

On je u međuvremenu pušten iz pritvora tokom jučerašnjeg dana, zbog čega je i propustio okršaj sa Utrehtom u okviru Kupa Holandije, koji je Ajaks dobio golom Tadića pred sam kraj rezultatom 5:4.

Ukoliko se sumnje potvrde kao tačne, Promes bi mogao da završi četiri godine u zatvoru. A to zapravo nimalo ne smeta njegovom treneru, Eriku ten Hagu, koji je spreman da ga stavi na teren na gostovanju Ado Den Hagu narednog vikenda.

- Za nas je nevin, sve dok se ne dokaže suprotno. Naravno da nas pogađa, pogađa mene, pogađa čitavu svlačionicu. Pričao sam sa Kvinsijem, kaže da je dobro, mada takva situacija uvek utiče na čoveka. Kaže nam da je nevin. Podržavamo ga i tu smo uz njega. Pomoći ćemo mu, ali i on mora da uradi svoj deo u tome. Igrači moraju da zapamte da su članovi Ajaksa i kada nastupe stadion - ističe Erik ten Hag.

Ajaks trenutno zauzima prvu poziciju u holandskoj Erediviziji sa tri boda više od PSV-a iz Ajndhovena, dok će se u nokaut fazi Lige Evrope sastati sa Lilom, što će biti jedan od derbi susreta ove runde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA