≫ 

Najpotresniji minut ćutanja u srpskom fudbalu: Igrači TSC-a ne mogu da obuzdaju suze zbog smrti Saba

Teško je igračima tima iz Bačke Topole bilo da odigraju meč protiv Inđije, ali su smogli snage da ga odigraju u čast svog preminulog trenera

  • 2

Fudbalerima TSC-a teško je pala tragedija koja je potresla srpski fudbal, a najteže im je bilo na prvom meču posle smrti svog trenera Zoltana Saba.

Sabo je preminuo u utorak, a oni su već u četvrtak igrali svoj meč protiv Inđije koji je počeo minutom ćutanja u čast Zoltana Saba, koji je preminuo u 49. godini života.

Igrači su nosili majice sa Sabovim likom, a na njemu je bio i natpis "Hvala ti sa sve, šefe".

Podsetimo, Sabo se poslednjih nekoliko dana osećao loše. Iako je sumnjao da ima korona virus, na svakom testu je bio negativan, a kada se požalio zbog zdravlja i otišao u bolnicu, jednom je i vraćen na kućno lečenje.

Kada je drugi put ponovo otišao iz bolnicu u Sremskoj Kamenici, u njoj je i preminuo.

Smrt Saba potresla je sve u TSC-u. Kako nam je sportski direktor kluba Sabolč Palađi rekao, svi igrači su pred meč protiv Inđije obećali da će igrati za svog trenera i žele da od njega oproste pobedom, kako bi on to i voleo.

Sahrana Zoltana Saba biće u petak od 12 časova u njegovom rodnom selu Svetozar Miletić.

Igrači TSC-a meč su počeli motivisano, već u četvrtom minutu dali su gol preko kapitena Saše Tomanovića, posle čega je viđena još jedna potresna scena, jer on nije imao snage da se raduje, već je zaplakao, a ostali igrači su ga tešili.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA