≫ 

Da li je Marko Nikolić bivši trener Lokomotove? Njegov odgovor iznenadio ruske novinare

Srbin je pod pritiskom posle serije neuspeha

  • 8
Marko Nikolić, FK Partizan, titula 2017 Foto: MN Press

Teški moskovski dani za Marka Nikolića. Posle eliminacije iz Evrope, nekadašnji trener Parrziana susreo se sa dva ipak neočekivana poraza i to od Krasonodara (5:0) i Himkija (3:2).

Poslednji neuspeh ga je posebno zaboleo jer je primio gol u poslednjim sekundama, a trener Moskovljana je na sledeći način je objasnio taj kiks:

- Očigledno je da smo umorni, imali smo probleme sa igračima, neki nisu ni trenirali, ekipa se menjala skoro svaku utakmicu. Dali smo sve od sebe, bili smo umorni, zato se dešavaju problemi. Ne krivim igrače - rekao je Nikolić

Potom je sumirao jesenju polusezonu...

- Igrali smo u Ligi šampiona protiv ozbiljnih protivnika. Nastavićemo sa radom 14. januara u Marbelji - najavio je bivši trener Partizana.

Srpski stručnjak je upitan i da li će podneti ostavku nakon niza katastrofalnih rezultata. Na pitanje ruskih novinara, imao je kratak i jasan odgovor:

- Ne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    18. decembar 2020 | 08:47

    Seo celavi frankevac na klupu,i nece da ode,a ne shvata da u Rusiji nema sudija da mu obezbedjuju pobede,i da ce morati uskoro da ode,hrvatska posla...

  • 5

    18. decembar 2020 | 10:14

    SVE franjevačke P R E V A R E KRATKO TRAJU 🌟🌟🌟

  • nscz

    18. decembar 2020 | 10:49

    Ovaj jos nije dobio otkaz?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA