≫ 

Ronaldo dao glas Mesiju, Argentinac mu nije vratio: Ovo su svi glasovi u izboru za najboljeg u 2020.

Portugalac glasao za obojicu najvećih konkurenata, od njih nije dobio ni bod

  • 9
Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Kao što je poznato, poljski napadač Robert Levandovski ubedljivo je u četvrtak veče pobedio Kristijana Ronalda i Lionela Mesija u izboru za najboljeg fudbalera sveta u 2020. godini!

As Bajerna je dobio 52 glasa u izboru kapitena, selektora i novinara svih zemalja, Portugalac je imao 38, a Argentinac 35 glasova!

Zanimljivo je da su pomenuta trojica fudbalera imali pravo da glasaju, jer su kapiteni svojih selekcija, a samo je Ronaldo "na svom spisku" imao obojicu glavnih konkurenata. S druge strane, on nije dobio nijedan glas od Levandovskog i Mesija.

Portugalac je Poljaku dao pet bodova, Mesiju tri, a Embapeu jedan. Levandsovski je, s druge strane, "podržao" Alkantaru, Nejmra ai De Brujnea, dok je Mesi glasao ovako: Nejmar, Embape i Levandovski.

Ono što svakako privlačio pažnju na spisku glasaša (možete ga pogledati OVDE) jeste odluka selektora Argentine Lionela Skalonija da Mesiju ne da maksimalan broj bodova. On je pet dao napadači Liverpula Sadiu Maneu, tri svom kapitenu, a jedan Nejmaru.

Što se tiče zemalja iz regiona, kapiten BiH Edin Džeko glasao je za Levandovskog, Nejmara i De Brujnea, Modrić je dao glasove Levandovskom, Ramosu i Salahu, Goran Pandev je glasao za Levandovskog, Embapea i De Brujnea, Jan Oblak za Mesija, Levandovskog i Embapea, a Stevan Jovetić za Embapea, Van Dajka i Alkantaru.

Podsetimo, Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Kolarov dali su svoj glas Lionelu Mesiju u izboru najboljeg igrača za 2020. godinu.

>>> Dortmund ozbiljno kasni za liderima Bundeslige – šok terapija sa smenom trenera je uspela, pa je u prošlom kolu savladan Verder, a Milioneri večeras (20.30) gostuju Union Berlinu i imaju priliku da vežu dve pobede kao gosti. Kvota na dvojku je 1,95, a na kombinazziju 2&3+ 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Union Berlin – Dortmund.

Video: Da li Lalatović ostaje u Voši?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    18. decembar 2020 | 08:37

    Ronaldo je faca za Lea, ovaj Mesi stvarno je kompleksaš teški.

  • agueroooo

    18. decembar 2020 | 08:31

    Dokaz ko je kakav čovek..

  • Milan

    18. decembar 2020 | 08:30

    Dao mu glas iz sprdnje a ovaj kompleksas normalno da mu nije vratio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA