≫ 

Promesova luda nedelja: Dao gol Zvoleu, završio u zatvoru, a sada ga traži Spartak iz Moskve

Mnogo priča se ove nedelje vrti oko fudbalera Ajaksa

  • 1
Kvinsi Promes FOTO: Youtube / Printscreen

Tek što je izašao iz pritvora zbog sumnje da je tokom leta napao jednog člana porodice nožem, pritom mu nanevši povrede, Kvinsi Promes bi mogao da promeni sredinu. Prema pisanju holandskih medija, za fudbalera Ajaksa trenutno postoji veliko interesovanje iz Spartaka iz Moskve.

On je u ruskom klubu proveo četiri duge godine, pre nego što je prešao u Sevilju za 21.000.000 evra. U istom klubu se nadaju da bi mogli da dograbe Promesa, naročito nakon dešavanja koja su bila aktuelna tokom minulog vikenda. Ajaks se prema istim izvorima trenutno nalazi u velikoj dilemi, pošto sa jedne strane ne bi voleo da odstrani ovog igrača iz tima, a sa druge strane stoji „etički aspekt“.

Da je Spartak ozbiljan u nameri da vrati Promesa u ekipu govori i činjenica da je sam vlasnik kluba, Leonid Fedun izrazio želju da ga vrati u Moskvu. To i ne čudi, s obzirom na to da je za vreme boravka u ruskoj prestonici, Promes postigao 66 golova i podelio 33 asistencije na 135 utakmica.

Holanđani pišu i da Promes nije zadovoljan trenutnim statusom u klubu, što bi moglo da znači da će napustiti klub. Ode li put Moskve, mogao bi da pomogne klubu u nastojanju da se domogne bar plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto Spartak trenutno zauzima treće mesto na tabeli ruske Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    18. decembar 2020 | 12:57

    Druze, kao covek ozenjen Holandjankom, da ti kazem, pise se Zvole. Nisu Nemci pa da Z bude C, vec veoma ponosna nacija Holandjani. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA