≫ 

Katar zbog SP ne žali pare: Doveli još jednog svetskog prvaka da ih uči fudbalu

Loran Blan, bivši strateg PSŽ-a trebalo bi da preuzme tim iz Katara

  • 2
Loran Blan

Foto: AP/Tanjug

Francuz Loran Blan vraća se trenerskom poslu nakon četiri godine pauze, on bi trebalo da postane novi trener katarskog Al Rajana, i prema navodima lokalnih medija samo je pitanje vremena kada će posao biti dogovoren.

Podsetimo, Blan je poslednji trenerski angažman imao u Pari Sen Žermenu 2016. godine.

Blan će sa sobom povesti Franka Pasija, koji će mu asistirati, a obojica su već u Kataru gde završavaju formalnosti u vezi sa novim angažmanom.

Francuski mediji navode da je član zlatne generacije francuske reprezentacije koja je bila svetski prvak 1998. godine, imao i ponude iz Turske, kao i od Nanta, ali se odlučio za ipak unosniju angažman.

Al Rajan trenutno zauzima 6. mesto u ligi Katara koja broji 12 klubova, a Blan će na mestu trenera zameniti urugvajskog trenera Diega Aguirea.

Podsetimo, legendarni Španac Ćavi je takođe trener u Kataru, on vodi brigu o ekipi Al-Sad, i pravi odlične rezultate. Ima već četiri pehara sa Al-Sadom samo ove godine, četiri Kup trofeja, "Amir Kup" i "Kup Katara", "Kup Šeika Džasima" i "Oredo Kup".

Drugu sezonu zaredom Ćavi je vodio ekipu do polufinala Azijske Lige šampiona, prošle godine je ispao od Al-Hilala, a ove od Persepolisa, te je to jedan od dva najvažnija trofeja, uz ligu, koji mu nedostaje kao treneru ovog katarskog prvoligaša.

Milan je malo posustao i odmah se istopila prednost, Inter mu je prišao na bod, što znači da Rosoneri danas (15.00) moraju da pobede kako bi sačuvali prvo mesto. A gostuju Sasuolu, koji nije nimalo naivan, pa je kvota na dvojku 2,05, dok je kec 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Milan.

Video: Filip Stojković otkriva kako je trener Zvezde reagovao na odlazak igrača u kafanu pre meča za titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA