≫ 

Bio kandidat za selektora Srbije, sada preuzima Ludogorec

Jovanović blizu novog posla

  • 1
Ivan Jovanović Printskrin: Youtube/APOEL FC

Srpski trener Ivan Jovanović mogao bi do kraja godine da preuzme bugarski Ludogorec, tvrde tamošnji mediji!

Jovanović je trenutno prvi kandidat da sedne na klupu bugarskog šampiona koji trenutno ima tri boda više na tabeli od svojih pratilaca, a sve bi moglo da bude poznato već u ponedeljak.

Svoj najveći rezultat Jovanović je napravio kada je predvodio APOEL do četvrtfinala Lige šampiona u sezoni 2011/12, a poslednji posao mu je bio na mestu selektora UAE. Međutim, zbog korone je dobio otkaz posle 106 dana i nijednog vođenog meča.

Jovanović je, takođe, bio u uskom krugu kandidata za mesto selektora reprezentacije Srbije, dok je svojevremeno figurirao i kao naslednik Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde.

Srpski stručnjak je čak šest sezona bio menažder godine na Kipru, dok je 2011. i u domovini proglašen za trenera godine. Pored APOEL-a, Jovanović je vodio Iraklis i Al-Nasr u dva navrata.

>>> Totenhem je poražen od Liverpula u prošlom kolu, i već danas (15.15) čeka ga novi veliki izazov, dolazi mu u goste Lester koji je samo bod iza njega. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,40, a na dvojku 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Lester.

Video: Helikopter vlasnika Lestera u plamenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA