≫ 

Pele emotivno čestitao Mesiju na tome što je Argentinac stigao njegov rekord

As Barse će već u narednom meču imati priliku i da prestigne Pelea

  • 0
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Legendarni brazilski fudbaler Pele čestitao je Lionelu Mesiju na tome što ga je Argentinac sustigao po broju postignutih golova za jedan klub!

Mesi je u subotu protiv Valensije (2:2) dao svoj 643. gol za jedan tim, koliko je i Pele zabeležio igrajući za Santos u periodu između 1956. i 1974. godine.

- Kada je tvoje srce puno ljubavi, teško je promeniti put. Baš kao i ti, znam kako je nositi isti dres svaki dan. Kao i ti, znam da nijedno mesto nije tako dobro kao ono u kom se osećaš kao kod kuće.

- Čestitam ti na istorijskom rekordu, Lionel. Čestitam na prekrasnoj karijeri u Barseloni. Priče poput naše, da volimo ekipu toliko dugo, nažalost su retkost u fudbalu. Divim ti se - napisao je Pele na Instagramu.

Mesi će već u utorak protiv Valjadolida imati priliku da prestigne Pelea, a ukoliko ne učini tada nova šansa mu se daje na meču sa Eibarom u smiraj 2020. godine.

>>> Sa tri pobede u nizu Real je došao na deobu prvog mesta, ali ima dva meča više od Atletika. U svakom slučaju, osvajanje nova tri boda na gostovanju Eibaru (21.00) je pod obavezno. A kvota na dvojku je 1,60, dok je kombinazzija 2&3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar – Real Madrid.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA