≫ 

PSŽ "pomaže" Zvezdi: Sveci kvare posao Milanu za pakleno pojačanje

Moglo bi se reći dobre vesti za Zvezdu, koja se na proleće sastaje sa Rosonerima

  • 6
FC Atalanta - Valencia, FK Atlanta Valensija Foto: Tanjug/AP

Kapiten Atalante Alehandro Papu Gomez postao je iznenada jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu. Pred sam zimski prelazni rok u Bergamu je "puklo" između kapitena i trenera Đampaola Gasperinija, posle čega je objavljeno da će Gomez uskoro promeniti sredinu.

On odlukom trenera nije bio u konkurenciji za poslednji meč Atalante, koja je savladala Romu na svom stadionu sa 4:1, a prema pisanju italijanskih transfer insajdera, Milan je bio "prvi u redu" za Argentinca.

Gomez ima 32 godine, ali poslednjih godina igra u neverovatnoj formi, a prošle sezone je bio jedan od najzaslužnijih što je Atalanta bila hit Lige šampiona i što umalo nije došla do polufinala.

Nema sumnje da bi bio ogromno pojačanje za koji god tim da potpiše, a posle Milana u trku za njim upustio se i PSŽ.

Tako bar tvrdi njegov sunarodnik Anhel di Marija, koji već nekoliko sezona igra za šampiona Francuske.

Italijanska Gazeta navodi da je Di Marija "spojio" Gomeza i sportskog direktora PSŽ-a Leonarda, kome je otkrio da Papu u Atalanti ima velike poteškoće. PSŽ bi njegovim potpisom mogao da zada veliki udarac Milanu i Interu, koji su najzaintersovaniji za kapitena Atalante.

Očekuje se da Atalanta pristane na iznos između 10 i 15 miliona evra kako bi pustila Gomeza na zimu.

Podsećamo, Crvena zvezda u nokaut fazi Lige Evrope igra protiv Milana, pa joj potpisivanje Gomeza za Rosonere sigurno ne bi odgovaralo.

Sa dva uzastopna poraza Čelsi je pao na osmo mesto na tabeli, i bodovi su mu preko potrebni večeras (21.00), kada mu u goste dolazi Vest Hem, koji u prethodnih šest rundi ima samo jedan poraz. Biće to zanimljiv londonski okršaj, a kvota na keca je 1,63, dok je dupla šansa X2 2,28, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Vest Hem.

Video: Samo 4 minuta od početka utakmice i gol: Rad vodi protiv Zvezde, Radunović šutnuo sa 18 metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maldini

    21. decembar 2020 | 08:25

    Zvezdi protiv Milana ne može pomoći niko. Čuda su u fudbalu moguća, ali sa ovakvim timom i domaćom ligom Zvezdin krajnji domet je nadigravanje sa trećerazrednim Evropskim ekipama.

  • Car

    21. decembar 2020 | 09:29

    Ma oni u stvari svi i igraju zbog zvezde,psz kopira zvezdu,svi su oni navijači zvezde..itd itd..😂😂😂

  • Gale

    21. decembar 2020 | 18:48

    Jedino tu im niko ne moze pomoci, nema vise tamo tirana, kairata i ostale buranije. Sad ko je jaci i bolji ide dalje losiji ide gde mu je i mesto i kraj price. Nema tu pomoci, Milan realno moze sa golmanom ibrahimovicem i jos trojicom igraca petardirati malenu. Nema potrebe da se lazemo. Moze im se malo skloniti u Bgd za kladionice posto su Italijani poznati po tome a sto se tice opcije ko ide dalje to se znalo iste sekunde nakon izvlacenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA