≫ 

Da li je Boaći ovom izjavom najavio da ostaje u Zvezdi?

Napadač iz Gane poručio navijačima da se vide sledeće godine...

  • 8
Ričmond Boaći Foto: Marko Jovanović

Ričmondu Boaćiju je ugovor sa Crvenom zvezdom zvanično istekao po okončanju jesenjeg dela sezone, ali i dalje postoji mogućnost da napadač iz Gane nosi crveno-beli dres na proleće!

O tome da se sa Boaćijem i novoj saradnji pregovara, nedavno je u razgovoru sa novinarima pomenuo i generlani direktor crveno-belih Zvezdan Terzić - a u međuvremenu stiže i zanimljiva izjava napadača iz Gane oko njegove budućnosti.

Naime, Boaći je bio gost na "Zvezda TV" koja mu je posvetila emisiju povodom 100 odigranih mečeva za crveno-bele. Nakon što je uvod prošao u snimcima Boaćija iz prvog navrata igranja na Marakani, najefikasniji stranac u istoriji Zvezde odgovarao je na neka pitanja koja se tiču njegovog perioda u klubu.

Jedno od njih je bila poruka za navijače Zvezde i Boaći je tom prilikom rekao:

- Navijači su uvek podržavali Zvezdu i mene i učinili da se osećam kao deo porodice. Kada izađeš pred njih, prijem koji dobiješ je neverovatan i ja uvek ponavljam da sam se vratio iz Kine zato što volim ovaj klub i uvek ponavljam da je ovo jedan od najboljih klubova za koje sam igrao. Posle Gane, mislim da bih izabrao Srbiju kao moju drugu državu za život. Zato hoću da poručim navijačima da ih volim i vidimo se sledeće godine - poručio je Boaći i tom prilikom nagovestio da bi mogao i na proleće da ostane na Marakani.

Boaći je gol Kelnu izdvojio kao omiljeni, kao i prvo poluvreme meča protiv Arsenala u Beogradu. Pričao je i o LŠ i LE, a dotakao se i trojice trenera s kojima je sarađivao.

- Svaki trener ima svoj način, svoj stil. Grof me je doveo ovde i jako sam mu zahvalan na svemu. On mi jedan od omiljenih trenera. Miloje je takođe bio sjajan. Deki osim što je super, priča italijanski. Mislim da je moj karakter takav da sam vedar i da se stalno šalim i lepo slažem sa svima. To su tri dobra trenera i drago mi je što sam imao priliku da radim sa njima.

Poručio je i da voli da igra sa Nikolićem, da su mu Ben, Gobeljić i Rodić omiljeni saigrači, a otkrio je i jednu anegdotu sa desnim bekom Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    21. decembar 2020 | 18:14

    Ostani Bocko ,brate nas 💪🔴⚪ jedan od stranaca koji je iskreno voleo Zvezdu i dao se za nju ,trebamo ga zadrzati, sa Falcinelijem u napadu moze biti strasan

  • KURSUMLIJA

    21. decembar 2020 | 18:54

    Taki je Boćko ziv bio💪🏾💪🏾💪🏾

  • Soda

    21. decembar 2020 | 18:37

    Ovaj cim se svuče povredi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA