≫ 

Otkriven pravi razlog za smenu Srbina: Ivić dobio otkaz zbog mobilnih telefona!?

Troj Dini ispričao nove detalje iz svlačionice Votforda

  • 6
Vladimir Ivić Foto: Printscreen/Yopu Tube/Watford FC

Prošla su tri dana od smene Vladimira Ivića sa klupe Votforda, a polemika na Ostrvu ne jenjava.

Mnogima i dalje nije jasno kako je najbolji trener Čempionšipa za novembar tako olako najuren s "Vikaridž Rouda", a Troj Dini, koji se "sumnjiči" da je bio vođa zavere protiv srpskog stručnjaka dao je zanimljive izjave u kojima se dotakao odnosa koji su igrači imali sa bivšim trenerom.

Iskusni napadač je između ostalog otkrio i da je Ivić fudbalerima uveo vrlo nepopularnu zabranu korišćenja mobilnih telefona u samom trening centru.

- Da, nešto takvo nam se dogodilo. Bilo je čudno, kada stigneš u trening centar moraš da ostaviš telefon u kolima. Možeš da ga uzmeš tek posle treninga kada kreneš kući - potvrdio je Dini uz napomenu da su im telefoni bili uskraćeni u situaciji kada su im bili potrebni kako bi vodili računa o vremenu i dnevnim aktivnostima.

- Da je to period od pre deset godina bilo bi u redu, ali ovako kako svet danas funkcioniše to s telefonima je nepojmljivo. Svi su u kontaktu, sastanci se zakazuju i pomeraju, nemoguće je živeti bez mobilnog telefona.

- Zamislite ovo, u teretani ste i dobijete poruku da je sastanak ekipe pomeren sa 10 na 10.20 časova. Kratak SMS i svi su obavešteni, ne vidim čemu komplikovanje - ističe Dini.

Ipak, iskusni napadač ne misli ništa loše o Iviću.

- Svaki trener ima neke svoje bubice. Ne može sve da bude i lepo, mora nešto da bude i uvrnuto. Ivić je imao i neka divna pravila u nekom trenutku koja su zaživela. Generalno, ne mislim da je on loš tip - zaključio je Troj Dini.

Sosijedad je dugo bio prvi u Španiji, ali je ušao o očajan niz, nema pobedu u poslednjih pet kola, i večeras (19.45) dočekuje lidera Atletiko Madrid sa željom da preokrene situaciju. Kvota na keca u Baskiji je 3,00, iks je takođe 3,00, a dvojka 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad – Atletiko Madrid.

Video: Vučić o Piksiju: Ljudi u Japanu umeju da cene kada neko nešto dobro uradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики

    22. decembar 2020 | 08:42

    Где сте господо из фудбалског савеза да одмах контактирате Владимира Ивића једног од најбољих наших тренера за место будућег селектора!

  • Majka

    22. decembar 2020 | 11:32

    Naravno da je covek u pravu.Nasta to lici da trener pokazuje vezbu,svi radite i onda odjednom stize poruka jednom igracu pa drugo pa petom ,desetom.... Na sta bi to licilo,ako treniras onda treniras,posle toka se kuckaj porukama,a ti sto pomeraju sastanak za 20 minuta,neka sačekaju, jer si ti na svom poslu ,a ne u setnji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA