"Neki rade po 10 godina pa ne osvoje ništa, a ja sam rođeni pobednik": Ivićev naslednik krenuo jako

Španski stručnjak i zvanično preuzeo Votford

  • 2
Votford, Lester Foto: Tanjug/AP

Uprava Votforda je ekspresno reagovala posle smene Vladimira Ivića i odlučila se za Ćiska Munjoza (40), doskorašnjeg trenera gruzijskog šampiona Dinama iz Tbilisija.

Španski internacionalac koji je odveo ovaj tim do šampionske titule ove godine, ali i doživeo debakl i poraz od 6:1 od farskog kluba Ki u kvalifikacijama za Ligu Evrope, promovisan je na "Vikaridž Roudu" gde je odmah stavio do znanja novinarima da nije došao da bude epizodista.

- Moje iskustvo? To nije bitno. Moje iskustvo je da sam rođeni pobednik. Celog života sam bio pobednik i kao igrač sam osvojio sve u karijeri. To je moj karakter. Ponekad je najbolje iskustvo ono koje nose pobednici. Neki treneri imaju deset godina iskustva, a nisu osvojili ništa - rekao je Munjoz.

Inače, tokom karijere Ćisko je nosio dresove Valensije, Betisa, Levantea, Dinama iz Tbilisija i Himanstika. Najveći uspeh u karijeri mu je šampionska titula sa timom sa "Mestalje" 2004. godine, ako i trofeji u UEFA kupu i Superkupu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    24. decembar 2020 | 10:39

    Sta si bree osvojioo imas jednu titulu..Gde ti je prvak evropee svetaa sa klubom..i sa repkoom aee ne mlatii viseee..

  • FANTOM

    22. decembar 2020 | 21:09

    Alal vera Španac, u tvoju ekipu Farani sprcali pola tuceta golova , ali ti si i dalje večiti pobednik. Pa ovaj gori i od našeg najgoreg stručnjaka. Neće Englezi disciplinu jer ni ne znaju šta je to. Jedva jednom prvaci Sveta i to zahvaljujući igranju na svom tlu i Bobiju Čarltonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA