≫ 

Zvezda pikirala reprezentativca BiH, na listi želja i igrač Javora

Nastić i Jevremović na listi želja, ali konkretnih poteza još nema

  • 4
Bojan Nastić Foto: MN Press

Potraga za levim beokom, odnosno za čovekom koji će biti alternativa Milanu Rodiću, biće jedna od važnijih misija čelinika Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku!

A prema navodima "Sportskog žurnala", crveno-beli ozbiljno razmišljaju o dvojici fudbalera koji bi mogli adekvatno da zamene Rodića na toj levoj strani - Bojanu Nastiću i Marku Jevremoviću!

Nastić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, bivši je igrač Vojvodine koji trenutno nastupa za BATE Borisov, a prethodnu sezonu je završio sa jednim datim i deset nameštenih golova. Prethodno je igrao i u Belgiji za Genk i Ostende.

Jevremović je, s druge strane, igrač Javora i ove polusezone je u Superligi zabeležio jedan gol i osam asistencija. Ima 24 godine i trenutno je realnije rešenje od Nastića, prema navodima "Žurnala."

Obojica imaju važeće ugovore sa svojim klubovima, što znači da bi Zvezda morala da plati obeštećenje. Naravno, ukoliko se odluče za nekog od njih dvojice, jer sem interesovanja konkretnijih koraka nije bilo.

Podsetimo i to da je Zvezda nedavno završila posao sa dvojicom krilnih igrača: Aksel Bakajoko je stigao iz Intera, a timu se priključio i Slavoljub Srnić kao slobodan igrač.

Video: Jovanović: Važnost utakmice za obe ekipe je uticala da nema lepote

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    24. decembar 2020 | 10:34

    I desnooooog da dovedeteeee da ne kidaam zivcee vise sa Gobeljicem..

  • Ivanjica

    24. decembar 2020 | 10:44

    Pitaj te nekog iz ivanjice za njega molim vas recice vam bezte od njega.... A ako vam treba da gomilate igracku kadar dovedi te ga

  • Lepi

    24. decembar 2020 | 18:19

    Uzeti sve samo da ne odu u Partizan,jeftini,a mogu da igraju u Graficaru,OFK...ali I da greju stolice na tribinama,poneko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA