Nagrade za najbolje u Novom Sadu: Lalatoviću specijalno priznanje, Drinčić najbolji sportista

Fudbalski klub Vojvodina najbolji sportski kolektiv u najvećem gradu naše severne pokrajine

  • 3
Nenad Lalatović Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Kraj godine obično je vreme kada se dodaju priznanja za one najbolje. Grad Novi Sad već tradicionalno svakog decembra proglašava najbolje sportiste, sportistkinje i klubove na teritoriji grada. Ništa drugačije nije ni ove 2020. godine, a dodeljena su i druga, specijalna priznanja.

Sasvim očekivano, Fudbalski klub Vojvodina proglašen je za najbolju mušku ekipu, kapiten Nikola Drinčić je dobio priznanje najboljeg sportiste, dok je trener Nenad Lalatović osvojio specijalno priznanje grada.

Na zvaničnom sajtu Vojvodine stoji da je Lalatović sa Vojvodinom „ostvario izuzetne rezultate u ovoj godini, pri čemu je, pored osvajanja Kupa Srbije, u klupsku istoriju ušao i kao trener sa najviše pobeda za 106 godina postojanja kluba“.

Nagrade u njihovo ime primio je sekretar Fudbalskog kluba Vojvodina, Dragomir Vukićević. Njemu je nagradu za Nenada Lalatovića uručio direktor Spensa, Dragan Milić, dok je nagradu za Nikolu Drinčića primio od strane člana Gradskog veća za sport i omladinu, Ognjena Cvjetićanina.

- Ovo je generalno bila teška godina za sve nas, baš kao što je bilo teško dobiti jedno ovakvo priznanje. To kažem zbog toga što u našem gradu imamo izuzetne kluboe i sportiste, pa nema sumnje da će ovaj pehar biti svrstan među one najcenjenije u našim vitrinama. Ove godine smo uspeli u nečemu što nisu baš svi očekivali, ali to nam istovremeno nameće obavezu da od takvih standarda ne odstupamo ni ubuduće – izjavio je predsednik Vojvodine, Dragoljub Samardžić za zvanični sajt kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅⚽⚽⚽🏆🏆🏆

    24. decembar 2020 | 11:58

    Да ли је Лалат био саставни део разговора скупштине јсд као "камен" од којег се саплићу нон стоп...као неко ко им докрајчи пропалу сезону, а надали се бар утешном трофеју...зна ли ко? Хвала унапред на обавештењу

  • Ружица

    1. januar 2021 | 02:43

    Свака част, Ненаде!

  • Džek

    24. decembar 2020 | 16:32

    Ni ono u Nišu nije podigao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA