≫ 

Klop žestoko isprozivao bivšeg igrača Bajerna zbog trenera Dortmunda!

Memet Šol dobio opasnu kritiku psole izjava na televiziji

  • 0
Jurgen Klopp, Jirgen Klop Foto: Tanjug/AP

Menadžer Liverpula Jirgen Klop stao je u odbranu novog trenera Borusije iz Dortmunda Edina Terzića, nakon što je ovaj pretrpeo određene kritike u javnosti!

I to od strane nekadašnjeg igrača Bajerna Memeta Šola koji nije štedeo reči upućene na račun mladog Terzića, nedavno postavljenog na klupu Milonera.

Međutim, Klop mu nije ostao dužan:

- Zašto bi Šol kritikovao trenere? To bi bilo kao da ja pričao o proizvodnji automobila, a nemam pojma o tome. Šol je pokušao da bude trener, ali nije uspeo. Sada govori kao da je popio svu mudrost sveta. Govori o ljudima koje i ne poznaje. Kako to da mu je dosadan neko ko se tek pojavio i nije ranije pričao u javnosti - rekao je Klop.

Šol je svojevremeno trenirao omladince i drugi tim Bajerna, a od 2013. godine radi kao fudbalski analitičar na televiziji gde je i potkačio Trezića zajedno sa bivšim trenerima Štutgarta i Šalkea Hansom Volfom i Manuelom Baumom.

- Ti laptop treneri rade drugačije nego normalni treneri. Ne bave se ličnostima igrača već samo taktikom. Rade na osnovu glasina za koje ne znaju da li su proverene. Terzićeve reči su prazne. Ne mogu više da ga slušam. To je kao da priča da će sunce da izađe i sutradan. Njegove analize nisu opipljive. I od mene su na kursu tražili da pričam tim jezikom ali nisam hteo - rekao je Šol i tako izazvao Klopov bes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA