„Mesi je najbolji ikada, navijačima Reala je teško da priznaju“: Pujol se podsetio vremena iz Barse

Barselona ove sezone ne blista u Primeri, ali je Pujol uveren da dolaze bolja vremena

  • 1
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Nekadašnji fudbaler Barselone, Karles Pujol nema dilemu. Lionel Mesi je najbolji fudbaler koji je ikada kročio na teren. Bivši saigrač je u izjavi istakao da je navijačima Real Madrida jako teško da prihvate tu činjenicu, ali da su brojke i te kako jasne.

- Razumem da je navijačima Reala teško da priznaju da je on najbolji, to je mišljenje kao i svako drugo, ali njegovi golovi su tu, to je objektivni pokazatelj. Imali smo sreće da možemo toliko dugo da uživamo u njemu – brojeve niko nije izmislio, a oni dokazuju da je Leo najbolji – kaže Pujol.

Nada se Pujol da bi Barselona mogla da se vrati na staze stare slave. On se povukao iz kluba 2014. godine kada je već upisao 593 nastupa uz 100 pojavljivanja u dresu Španije.

- Kada se setim posla koji smo zajedno obavljali, budem ponosan. Uveren sam da će Barsa predvođena Leom nastaviti da osvaja trofeje. U Barseloni je već oborio sve rekorde i ne znam hoće li se u istoriji pojaviti neko kao on, previsoko je podigao lestvicu – dodaje nekadašnji igrač Barselone.

Podvukao je Pujol da, ako je Džordan najbolji košarkaš svih vremena, onda Mesi zaslužuje taj epitet u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

- Ako me pitate ko je Majkl Džordan, reći ću vam da je to najbolji košarkaš u istoriji. Mislim da Mesi ima isti taj status – najbolji je fudbaler svih vremena – zaključuje Pujol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA