Problem za Mitra i Fulam: Trener u izolaciji, propušta meč sa Sauthemptonom

Skot Parker bio je negativan na testiranju, ali po nalogu britanskih vlasti mora u karantin

  • 0
Skot Parker Printskrin: Twitter/@footballdaily

Taman je Fulam ušao u seriju koliko-toliko dobrih rezultata i odmah su nastali problemi. Trener ovog tima, Skot Parker neće moći da vodi tim na predstojećoj utakmici protiv Sauthemptona, pošto se nalazi u izolaciji, zbog toga što je jedan od članova njegove uže porodice zaražen virusom korona.

Iako je sam Parker bio negativan na testu, on će po nalogu britanskih vlasti morati da ostane u izolaciji do daljnjeg. Tek kada prođe određeni period vremena, moći će da se vrati ekipi iz Londona.

Ekipu će za vikend protiv Svetaca predvoditi Met Vels i Stjuart Grej, a Fulam će pokušati peti put da izbegne poraz u poslednjih šest mečeva. Trenutno se nalazi u seriji od tri vezana remija, a najvredniji je svakako onaj ostvaren u meču sa Liverpulom.

Pred Boksing dej, Fulam se nalazi u zoni ispadanja na 18. mestu, pošto ima samo 10 osvojenih bodova iz 14 do sada odigranih kola. Iznad crte je Brajton, koji ima dva boda više, a slede Barnli sa 13 poena i Arsenal sa 14 poena na 15. mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA