≫ 

Kiks "Pevaca" na dušu Posebnog: Dekadentni Murinjo prokockao pobedu u Vulverhemptonu

Trener Totenhema izmenama izgubio još dva boda u trci za vrh tabele

  • 3
Jose Mourinho, Žoze Murinjo Foto: Tanjug/AP

Nastavlja se rezultatsko posrtanje Totenhema koji nije uspeo da dobije ni četvrtu vezanu utakmicu u Premijer ligi.

Kockao se Žoze Murinjo i na kraju prokockao pobedu u Vulverhmptonu, i to nakon što je izvukao iz igre sve najvažnije fudbalere - 1:1 (0:1).

Počelo je bajkovito za goste, koji su poveli posle samo 58 sekundi sjajnim golom Tangija Endombelea. Ben Dejvis mu je idealno ostavio loptu, a Francuz sjajnim šutom iznenadio Rui Patrisija posle malo više od minuta igre.

I to je napadački bilo sve što je Totenhem uradio na ovom meču. Kejn i Son nisu imali nijednu izglednu priliku za 90 minuta, a Vulverhemtpon je mic po mic gradio izjednačenje koje je stiglo u 86.

Pomogao im je i Murinjo serijom neshvatljivih izmena i brljotina. Solidnog Regijona zamenio je Bergvajn, strelca Endombelea iskusni Sisoko, a Sona, koji se trudio iako nije imao podršku saigrača, oporvaljeni Erik Lamela.

Kazna za dekadentni pristup stigla je u 86. posle sjajno izvedenog kornera najboljeg fudbalera domaćih Pedra Neta i reakcije Marokanca Saisa koji je postavio konačnih 1:1.

Mogli su gosti u samom finišu i do pobede, ali je mladi Fabio Silva loše šutirao u petom minutu nadoknade. Na kraju, bod po meri Vukova koji su igrali muški, dok je Murinjo ponovo pokazao da ipak nema dovoljno štofa da napadne titulu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA