Bejl "blokira" transfer Embapea u Real Madrid, Murinjo hoće da "otme" Serhija Ramosa

Zakuvalo se na relaciji Totenhem - Real Madrid kada su transferi u pitanju

  • 0
Geret Bejl, Kilijan Embape, Mbape, Real Madrid, PSŽ Foto: Profimedia/AFLO

Real Madrid je u letnjem prelaznom roku bio maksimalno rezervisan, jer nije želeo da nepotrebno troši novac u doba korona virusa, kada još i gradi veliki projekat novog stadiona Santjago Bernabeu.

Ipak, Real je odlučio da već narednog leta promeni politiku i da dovede veliku zvezdu - Kilijana Embapea, koji je označen kao glavna meta "Kraljevskog kluba".

Međutim, prema pisanju španskih medija, to može da se "izjalovi", a jedan od razloga je i Geret Bejl.

Velšanin, kojeg se Real jedva otarasio ovog leta i poslao ga na pozajmicu u Totenhem, nije se najbolje snašao u Londonu. Pevci su očekivali da dobiju pojačanje vrhunske klase, ali za sada je Bejl daleko od nekadašnje forme, što može uticati na odluku kluba da ga ne otkupi na kraju sezone.

To bi Realu napravilo dvostruki problem, pre svega jer bi ostao bez planiranog prihoda od obeštećenja, a zatim i zbog toga što Bejl ima ogroman ugovor, pa bi mnoga sredstva koja su izdvojena za transfer Embapea, ne bi bila na raspolaganju Madriđanima.

Uporedo sa ovim, problem Realu može da bude i to što Serhio Ramos nije produžio ugovor, a prema poslednjim informacijama sa Ostrva, za njega je ozbiljno zainteresovan Žoze Murinjo, koji ga želi u Totenhemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA