≫ 

Mesi i dalje drži barjak Barselone, Katalonci slavili protiv Bilbaa u Baskiji

Dosta se ovih meseci priča o odlasku Lionela Mesija, ali on i dalje predvodi katalonski klub u pokušaju da poprave loš početak sezone

  • 0
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Barselone uspeli su da preguraju jedno od najtežih gostovanja Primere i savladaju Atletik Bilbao u Baskiji 3:2 u zaostaloj utakmici drugog kola španskog šampionata.

Dosta se ovih meseci priča o odlasku Lionela Mesija, ali on i dalje predvodi katalonski klub u pokušaju da poprave loš početak sezone. Ovoga puta je sa dva gola bio najzaslužniji što je Barsa uspela da slavi na severu Španije.

Bilbao je poveo već u trećem minutu preko Vilijams i već je narastao strah da će se Barsa ponovo provesti kao bosa po trnju, a i da će nastaviti sa prilično slabim igrama za renome kluba.

Ipak, mladi Pedri u 14. minutu na asistenciju De Jonga vraća egal i dovodi katalonski tim u situaciju da se bori za pobedu. Tada na scenu stupa Mesi koji sedam minuta pre kraja prvog poluvremena upravo na asistenciju Pedrija pogađa za preokret.

Barsa ovim susretom nije dobila samo tri boda, već onog starog Mesija, ali i Grizmana koji je konačno prikazao nešto iz svog asortimana. Francuz je u 62. minutu odigrao dobru akciju sa Mesijem, uposlio ga za velikih i nedostižnih 3:1.

Do 90. minuta je Barselona morala da ima ozbiljan pristup, jer se svaki drugi teško kažnjava u Bilbau. Mali pad koncentracije - i smanjenje prednosti. Iker Muniain pogađa za 3:2, ali to je bilo sve od domaćina koji nije uspeo da ostavi makar parče plena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA