≫ 

Zvezda bez Kataija na Milan, možda i na proleće?

Ofanzivni vezista, po svemu sudeći, propušta kompletne pripreme

  • 13
163. Večiti derbi Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju ujutru izvršiće prozivku za početak zimskoh priprema, a na njoj neće biti možda i najboljeg igrača Aleksandra Kataija!

Naime, "Sportski žurnal" javlja da se Katai još nije oporavio od bolesti krvi koja ga je od terena odvojila još od sredine novembra, te da će momak iz Srbobrana zbog toga propustiti kompletne pripreme.

Činjenica je da se Katai oporavlja, ali bi dozvolu za treninge trebalo da dobije tek u februaru - što znaćid a će propustiti dvomeč sa Milanom koji crveno-beli igraju u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

"Žurnal" piše i da je Zvezda spremna da celo proleće igra bez Kataija kako bi se ovaj što bolje oporavio i od leta ponovo bio onaj pravi, dok se detaljnije informacije ipak očekuju nakon što se javnosti u nedelju posle 10 časova obrate čelnici kluba.

Video: Pukla petarda na Marakani, Zvezda nokautirala TSC- Kataji veze li veze, pogodio je i Ivanić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ysl

    10. januar 2021 | 09:01

    Iako partizanovac, želim mu brz, brz oporavak. Tako dobar igrač mora da igra.

  • Miloš

    10. januar 2021 | 10:34

    Neki dečko pre dva meseca izjavi još kad se špekulisalo o primicaču, da jš kataji bolestan i da mu karijera visi o koncu..... Tad ga svi napadoše...... Malo po malo odvijalo se klupko i na kraj ispade da je bolest da nije povreda.... A sad evo i ovo.....

  • Mane

    10. januar 2021 | 09:23

    Nazalost istrosen je igrac, nema on snage za nesto vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA