≫ 

Nije u pitanju zdravlje: Da li je ovo razlog zašto je Kosanović napustio Milojevića i Al Ahli?

Mediji u Arabiji pišu da se Kosanović zamerio doskroašnjem sportskom direktoru

  • 3
milan kosanović Foto: MN Press

Milan Kosanović, sadašnji sportski direktor Vojvodine, nije u decembru napustio Al Ahli zbog problema sa zdravljem kako se tada pisalo!

Barem tako tvrde mediji u Saudijskoj Arabiji koji navode da je doskorašnji pomoćnik Vladana Milojevića otišao iz Al Ahlija zato što je imao prigovor na mešanje Tarika Kajala u rad trenera.

Kajal je u međuvremenu napustio klub posle poraza Al Ahlija od Al Kadasije (3:1), a mediji u Arabiji pominju da bi i Milojević takođe mogao da ostane bez posla. Taj poraz produbio je nezadovoljstvo navijača i čelnika kluba iz Džede, koje je ionako veliko posle nedavne eliminacije iz Kupa.

Zanimljivo je i da ni navijači Al Ahlija nemaju više poverenja u Milojevića što se vidi i u jednom ispitivanju javnog mnjenja na Twitter nalogu "Ahli_Saudi 12" gde se u anketi od preko 4.000 učesnika čak 82% njih izjasnilo da je za smenu Vladana Milojevića.

Već se pojavio i kandidat koji bi trebalo da nasledi Milojevića na klupi Al Ahlija, a to je trener omladinske selekcije Saudijske Arabije Saleh Al-Mohamadi (40) koji je vodio ovaj tim oko mesec dana tokom 2019. godine i zabeležio tri pobede i remi na četiri utakmice.

Video: Marakana se tresla od emocija zbog bivšeg trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    10. januar 2021 | 11:20

    Miojević da se veati u Zvezdu jer boljeg trenera uZvezdi Nismo imali.

  • BralE

    10. januar 2021 | 11:54

    Nema šta da se sekira, uvaliće njega ovi u FSS kao selektora! Tako to kod nas ide... I koš da mu Savu dovedu kao pomoćnika i da zaokruzimo priču...

  • Miloje je ...

    10. januar 2021 | 15:55

    Trener bez rominga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA