≫ 

Juve jedva slomio Sasuolo s igračem više, Ronaldo još jednom ispisao istoriju

"Stara dama" slavila protiv žilave ekipe Filipa Đuričića - 3:1

  • 1
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Namučio se Juventus, ali je upisao novu prvenstvenu pobedu protiv Sasuola (3:1) i nastavio poteru za Milanom na liderskoj poziciji u Seriji A. Morali su izabranici Andree Pirla sa igračem više da jure trijumf protiv nezgodnog rivala, ali je individualni kvalitet na kraju došao do izražaja.

Sve vredno pomena sa ovog meča viđeno je u drugom poluvremenu, a na sam tok utakmice uticala je i odluka glavnog arbitra Davidea Mase da isključi fudbalera Sasuola Obijanga u nadoknadi prvog dela.

Trener gostiju izveo je Filipa Đuričića iz igre na pauzi kako bi pojačao odbranu, ali nije vredelo.

Danilo je u 51. minutu fantastičnim udarcem sa desnog krila doveo "Staru damu" u vođstvo i činilo se da će taj gol olakšati posao domaćinu. Međutim, Gregoa Defrel je uspeo da iskoristi smušenost domaćina i šokira ih u 59. pogodivši za 1:1.

Međutim, Juventus je nastavio da napada, a kada je gostima ponestalo snage u finišu favorizovani domaćin je stigao do trijumfa.

Aron Remzi je u 82. minutu realizovao ubacivanje levog beka Frabote za 2:1, da bi konačnih 3:1 i tačku na trijumf postavio Kristijano Ronaldo posle kontre u drugom minutu nadoknade.

Bio je ovo 759. gol Portugalaca u svim takmičenjima kojim je oborio rekord Čeha Roberta Bičana i postao strelac najviše zvaničnih golova u istoriji fudbala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA