Korona i dalje pravi „džumbus“ u Engleskoj: Odložen meč Aston Vila – Everton

Karamele drugi put moraju da pomere duel zbog zaraze u protivničkom taboru

  • 0
FC Everton - FK Aston Vila Foto: Tanjug/AP

Nema kraja odlaganju utakmica u Premijer ligi. Koronavirus i dalje hara najjačim engleskim takmičenjem, pa čelnicima nije preostalo ništa drugo do da odlože duel između Aston Vile i Evertona zbog prevelikog broja „otpisanih“ u taboru domaćih. To će biti drugi put da Karamele ne igraju zbog toga što suprotni sastav nema dovoljno igrača da im se suprotstavi, prethodni put se to desilo protiv Mančester sitija pre oko pola meseca.

Podsetimo, Vila je u FA kupu igrala sa mladim snagama, pošto je prethodno potvrđeno da je veliki broj fudbalera i članova stručnog štaba testiran pozitivno na prisustvo virusa. Liverpul je tada slavio sa ubedljivih 4:1.

Iza tima iz Birmingema su već dva odložena duela, što će reći da je ovaj protiv Evertona treći i biće prava umetnost nadokanditi sve te mečeve u smiraj sezone u Premijer ligi. Podsetimo, Totenhem je po planu juče mogao da igra protiv Aston Vile, ali je u poslednjem trenutku susret zarotiran, pa su Sparsi igrali sa Fulamom.

Vrlo je moguće da će zbog situacije sa koronom biti odložena i utakmica Vile protiv Mančester sitija na „Etihadu“ koja je na programu 20. januara, ali za to nema još zvanične potvrde. Tim iz Birmingema igra veoma dobro i trenutno se nalazi na osmom mestu sa 26 bodova i, kao što smo rekli, dva meča manje od ostalih rivala.

Video: Stanojević: Ne pamtim da je u ekipi bilo 10, 11 igrača iz Omladinske škole, sve će biti kako treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA