≫ 

Partizan otputovao u toplije krajeve, Stanojević kratio spisak, među 30 igrača i šestorica "klinaca"

Crno-beli će naredne dve nedelje raditi u Turskoj gde će odigrati i pet test utakmica

  • 5

Fudbaleri Partizana se danas, posle nekoliko dana rada u svom sportskom centru u Zemunu, ali neophodnih pregleda i testova, sele u Tursku, preciznije u Belek, gde će boraviti do 29. januara i pripremati se za prolećni deo sezone u Superligi Srbije. Stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem je korigovao prvobirni spisak sa okupljanja za nekoliko imena kako bi se brojka svela na razumnu meru za uigravanje tima, kao i afirmaciju momaka iz omladinske škole.

Kako je Telegraf ranije i najavio, u Beogradu će ostati štoper Dušan Lalatović, desni bek Periša Pešukić, krilni napadači Nikola Čolić i Denis Stojković, kojima će klub pomoći da odu na pozajmicu kako bi imali kontinuitet igara, što sigurno ne bi bilo moguće u Partizanu u ovom trenutku.

U avionu za Tursku se takođe neće naći ni trojica reprezentativaca - golman Aleksandar Popović, koji je zauzeo mesto Saše Zdjelara među "orlovima" (odlučio kao i Lazar Marković da ostane uz ekipu) levi bek Slobodan Urošević, kao i krilni napadač Filip Stevanović.

maki banjak Foto: Partizan.rs

Na put danas neće ni Aleksandar Miljković, koji će preventivno ostati u srpskoj prestonici kako bi sa stručnjacima izvršio dodatna ispitivanja zbog posledica virusa korona koje još uvek oseća, iako je mu je test negativan još od početka decembra. Desni bek će se priključiti ekipu u Beleku za sedam dana i nastaviti sa normalnim radom.

Još od ranije je poznato da će uz najjaču selekciju crno-belih biti i šestorica momaka iz omladinske škole i to golman Lazar Slavković, štoper Aleksa Purić, te ofanzivci Vanja Vlahović, Mihajlo Petković, Samaed Baždar i Marko Milovanović, koji će dobiti priliku da uče i eventualno se nametnu stručnom štabu.

Tako će put Turske sledeći fudbaleri: golmani - Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović i Lazar Slavković: odbrambeni igrači – Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Aleksa Purić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić; vezni red – Saša Zdjelar. Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Holender, Aleksandar Lutovac,Vanja Vlahović, Nikola Jović, Lazar Marković, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Mihajlo Petković; napadači: Žan Kristof Bajbek, Nikola Štulić, Samed Baždar i Marko Milovanović.

Tokom boravka u antalijskoj regiji Partizan će odigrati i pet kontrolnih mečeva, a rivali su Zaglebje (17. januar), Rubin Kazanj (21. januar), Desna (25. januar), Ruh i Zorja (28. januar u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima).

maki banjak Foto: Partizan.rs

Čeka nas sjajan rimski derbi večeras (20.45) – Lacio je tri kola bez poraza, ide uzlaznom putanjom, dok Roma igra odlično, i važi za najprijatnije iznenađenje u Seriji A. Kvota na keca je 2,70, iks je 3,30, dvojka 2,60, a kvota na 3+ je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Roma

Biće ovo jedno od najuzbuljivijih prvenstava Portugala u poslednje vreme. Sporting je prvi, a drugo mesto dele Porto i Benfika, koji igraju večeras (22.00), a oba tima nalaze se u odličnoj formi. Porto ima više uspeha u derbijima u poslednje vreme, pa je kvota na keca 2,25, iks je 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto – Benfika

Video: Fudbaleri Crvene zvezde doputovali na Kipar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    15. januar 2021 | 09:28

    Kako ce sada Vuletic u hotelu bez Zeljka Pantica...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. januar 2021 | 10:25

    Ма њима је увек хладно око срца због Звездине доминације...питајте Вулетића, Жекса и осталу бижутерију

  • Miki Rubiroza

    15. januar 2021 | 10:06

    Nece ih to spasiti od minusa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA