≫ 

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Inter 2,65, Ajaks 1,55, Lion 1,35!

Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

  • 3
kristijano ronaldo

Foto: Tanjug/Ap

Ove nedelje bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

AJAKS - FAJENORD (NEDELJA, 16.45), KEC 1,55

Najveći derbi Holandije igra se u Amsterdamu, gde domaći Ajaks dočekuje Fajenord. Kopljanici su vodeći tim Eredivizije, dok su gosti trenutno na trećem mestu s tri boda manje. Obe ekipe derbi dočekuju u dobrim formama, pošto je sastav Erika Ten Haga neporažen na šest prethodnih utakmica u svim takmičenjima, dok je Ponos juga zabeležio četiri slavlja na pet proteklih susreta. U međusobnim dvobojima Ajaks je uspešniji, pogotovo u poslednje vreme.

INTER - JUVENTUS (NEDELJA, 20.45), KEC 2,65

kristijano ronaldo

Foto: Tanjug/Ap

Prava poslastica večeri je "Derbi Italia". Inter utakmicu sa Juventusom dočekuje na drugom mestu na tabeli, odmah iza gradskog rivala Milana, dok je Juve na četvrtoj poziciji, s utakmicom manje od Nerazura. Ekipe u ovaj susret ulaze u različitom raspoloženju, jer je Inter na protekla dva duela bez pobede, dok je tim Andree Pirla nanizao tri slavlja. Prošle sezone Stara dama je dobila oba međuosbna okršaja, međutim ove godine ne igra na tako visokom nivou na kakav nas je navikla u proteklim sezonama.

LION - MEC (NEDELJA, 21.00), KEC 1,35

Lion igra sjajno u ovogodišnjoj kampanji. Pred ovaj vikend je bio vodeći na tabeli, ali ga je PSŽ sinoć pretekao. Olimpik želi da se vrati na čelo, a za to mu treba pobeda protiv Meca, koji je trenutno na 12. mestu sa 15 bodova manje od domaćina. Lion ima osam pobeda zaredom protiv Meca u ligi, a večeras bi po svemu sudeći taj niz mogao da se produži.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlizo

    17. januar 2021 | 18:03

    Mozda te tri a kad uplatim druge tekme kvote manje za 0.2 po mecu.

  • Acko

    17. januar 2021 | 19:35

    E to je prava kladionica. A ne neke tamo sto zavlace ljude da ih ne imenujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA