Neobična scena na slobodan dan za igrače Partizana: Dva fudbalera neće odmor, sami izašli na trening

Još nekolicina igrača samoinicijativno posetila teretanu

  • 3
Saša Zdjelar, Ivan Obradović

Foto: Partizan.rs

Dan posle kontrolne utakmice sa Rubinom iz Kazanja (5:2), fudbaleri Partizana su dobili slobodno, po ranije utvrđenom planu i programu stručnog štaba. Crno-beli su oslobođeni obaveze treninga, ali je nekolicina igrača u jutarnjim časovima samoinicijativno posetila teretanu i radila individualno.

To se, pre svih, odnosi na vezistu Sašu Zdjelara i levog beka Ivana Obradovića, koji su protekle sedmice pauzirali nekoliko dana zbog povreda, pa su i na slobodan dan radili i u teretani i na terenu sa profesorom Markom Stojanovićem.

Ostatak dana, prvog u Turskoj koji je potpuno slobodan, crno-beli su proveli odmarajući, a već sutra nastavljaju sa uobičajenim ritmom treninga i to sve do naredne kontrelne utakmice sa ukrajinskom Desnom, koja ja zakazana za ponedeljak 25. januar (13.00 po srpskom vremenu, Arena sport).

Video: Stanojević posle poraza od Rubina: Ne možemo da primamo golove kao deca

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zastavnik Smajo

    22. januar 2021 | 15:16

    Vratite se bre sa tih priprema balerinice jedne! Za šta se vi to pripremate ?! Za nastavak prvenstva u kom zaostajete 9 bodova.

  • Zulender 2

    22. januar 2021 | 11:44

    Izasli na trenig da vezbaju penale, treba ce im u ling long ligi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA