≫ 

Svemogući Levandovski, oborio dva rekorda jednim golom, dao 500. u karijeri u gaženju Šalkea

Poljak je gol mašina

  • 0
robert levandovski Foto: Tanjug/Ap

Kad se sudare najslabiji i najjači tim lige, još ako je ovaj drugi Bajern, dileme nema, sledi gaženje, a nova "žrtva" Bavaraca u njihovom rušilačkom pohodu po rivalima i napadu na novu titulu bio je Šalke 04.

Takav je bio i ishod meča - 0:4!

Bavarci su se poigravali sa praktično drugoligašem, jer Šalke je odavno sam sebi presudio katastrofalnim partijama ove sezone. Ipak, "samo" 1:0 bilo je u prvom poluvremenu, Šalke je uspeo da održi kakav-takav ujednačen odnos snaga, ali je u nastavku poklekao u više navrata.

Bio je ovo još jedna veliki dan za Roberta Levandovskog, jednom se upisao u strelce Poljak u nedelju popodne, ali dovoljno da bude udarna vest sa ovog meča.

Taj jedan gol bio u je 500. u karijeri, njime je postao prvi igrač u istoriji Bundeslige koji je postigao gol na osam uzastopnih gostovanja, a ni to nije sve. Oborio je i rekord kao igrač koji je protiv jednog istog kluba postigao 11. uzastopni gol.

Neverovatan je igrač Poljak.

Čak ni sa dva gola Tomas Miler nije mogao da "ukrade šou" Levandovskom, ipak Poljak pomera granice sa skoro svakim sledećim golom, dok je tačku na ovaj krajnje neravnopravan meč stavio Alaba.

Bajern se polako odvaja na tabeli od najbližih pratilaca, sedam bodova više ima od Red Bul Lajpciga, čak 10 od Bajer Leverkuzena...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA