≫ 

Najveća zimska želja Dejana Stankovića završila u Seriji B: Čeka ga borba za opstanak!

Simone Edera konačno ima novi klub

  • 4
Simone Edera, FK Torino Foto: Profimedia

Dejan Stanković je doveo Filipa Falka iz Lećea u petak, ali će ostati upamćeno da su crveno-beli u ovom prelaznom roku izgubili trku za angažovanje nekadašnjeg mladog reprezentativca Italije Simeonea Edere.

Ofanzivni fudbaler Torina odbio je da se preseli u Beograd na pozajmicu do leta 2022. godine koju je Zvezda dogovorila sa "Bikovima", iako Dejan Stanković nije krio u javnim nastupima da želi Italijana.

Edera (24) od ove subote ima novi tim, a karijeru će nastaviti u Seriji B u redovima davljenika Ređine, gde je zadužio dres sa brojem 20.

Italijan je stigao u Ređo Kalabriju na pozajmicu do kraja sezone i pokušaće da uvede klub u mirnu luku pošto se Ređina nalazi na 15. mestu sa bodom više od pozicije koja vodi u Seriju C.

Juventus polako hvata ritam, a nije malo onih koji smatraju da će na kraju opet uzeti titulu, bez obzira na trenutni bodovni zaostatak. Večeras (18.00) Stara dama gostuje Sampdoriji, a kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija – Juventus.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fnlf

    30. januar 2021 | 12:55

    To znaci da nije rodjen da bude sampion vec luzer,koji ce nam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA