≫ 

Sadikova vrhunska asistencija je prošla u senci njegovog gola, dokaz je koliki je Nigerijac majstor

Napadač Almerije je ovim potezom omogućio saigraču da se upiše u strelce

  • 12
umar sadik

Foto: youtube/LaLiga SmartBank

Mnogo toga je već rečeno o igrama Umara Sadika u Almeriji, bio je potentan i u subotu uveče protiv Kasteljona, i tako nastavio sjajan golgeterski niz koji ga je doveo skoro do vrha liste strelaca druge španske lige sa 11 pogodaka.

Nigerijac je bio ključni čovek u još jednoj pobedi svog tima, podelio je asistenciju i postigao majstorski gol glavom za 2:1 desetak minuta pre kraja, zaslužio epitet igrača utakmice, i to samo nekoliko dana pošto je proglašen za igrača meseca u Segundi!

Golovi su naravno prva asocijacija na igru bivšeg napadača Partizana, ređa ih iz kola u kolo, pa neki drugi elementi iz njegovog repertoara ne dolaze tako često do izražaja, a Sadik je i te kako raznovrstan napadač.

Pokazao je to upravo protiv Kasteljona majstorskom asistencijom za prvi gol Almerije, kada je pravovremeno i sa mnogo osećaja lobom proigrao saigrača, prebacio je čitavu poslednju liniju gostiju, i omogućio Hoseu Korpasu da postigne gol.

Pogledajte i ovaj potez Sadika kojim je još jednom potvrdio veliki talenat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    31. januar 2021 | 13:03

    Sad je majstor, a kad je igrao u Partizanu nije imao pojma. Tako ste pisali. I po ovome se vidi kakva se hajka vodi protiv Partizana. To samo Stanojevic ne vidi.

  • sadik je car

    31. januar 2021 | 12:58

    Niko nije mogao sanjati da ce Sadik biti skuplji os cijeloga pohona Zvezde...da ih je sad sve prodati sa vih 40 igraca i komplet upravom plus rupcaga od igralista ne bi dobili polovinu vrijednosti sadika...ko bi to rekao..Partizan ga se olako odrekao..prebrzo su se zalatjeli..

  • Tanatos

    31. januar 2021 | 14:13

    Zasto stalno pisete o nebitnom prosecnom igracu iz nebitnog malog kluba ??? - Smotiste vise,ima nasih igraca dovoljno po svetu pa pisitr o njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA