≫ 

Proključala vrela krv Soldada, nazvao Kumana klovnom i nastavio da ga vređa pred saigračima

Nekadašnji fudbaler Totenhema poludeo pred kraj meča sa Barselonom

  • 0
Copa del Rey, Barcelona, Granada Foto: Tanjug/AP

Verovatno se navijači i fudbaleri Granade još pitaju kako nisu prošli Barselonu u četvrtfinalu Kupa Kralja. Domaći su tada vodili sa 2:0 do 88. minuta, a onda je gostujući tim sa dva gola u kratkom roku izborio produžetke, a onda i prolazak u polufinale, pošto je posle dodatnih 30 minuta bilo 3:5.

Meč su, ipak, obeležile velike tenzije između dva tabora, a sve je nastavljeno i po okončanju dvoboja u tunelu, ali i pored aut-linije, gde su razmenjene teške reči, optužbe, pa i psovke koje su se mogle čuti u prenosu uživo.

Najviše pažnje zaokupio je okršaj između iskusnog Roberta Soldada iz Granade i trenera Barselone, Ronalda Kumana. Njegova kavga zabeležena je na kamerama, a Marka danas piše šta su fudbaler i stručnjak rekli jedan drugome.

Sukob se desio nakon gola Antoana Grizmana, posle kojeg je klupa Granade odlučila da opkruži glavnog arbitra na aut-liniji nezadovoljna njegovom odlukom da prizna pogodak. U čitavu zbrku uleteo je Kuman, koji je počeo da se svađa sa Soldadom, a ovaj mu nije ostao dužan.

Kako se može videti, nekadašnji igrač Totenhema i Viljareala mu je rekao da je "klovn i m***n", i to ne jednom, već dva puta. Ostaje da se vidi da li će Fudbalska asocijacija Španije reagovati i naknadno kazniti aktere zbog nesportskog ponašanja.

Herta je u vrlo lošoj formi pred večerašnji (20.00) duel sa Bajernom koji gazi sve pred sobom. Moguće je da će za domaćina debitovati Nemanja Radonjić, pridošlica iz Marselja. Kvota na dvojku je 1,33, dok je dupla šansa 1X 3,30, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Herta – Bajern.

Video: Terzić i Mrkela se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA