≫ 

Ronaldo proslavio 36. rođendan i poručio: Neću moći da igram ovako još 20 godina!

On se zahvalio svim navijačima na željama i čestitkama uz rekapitulaciju njegovog životnog i fudbalskog puta

  • 4
Kristijano Ronaldo Foto: Profimedia

Zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo proslavio je svoj 36. rođendan u krugu porodice i na društvenim mrežama objavio sliku uz koju je poručio da će igrati sve dok može da daje 100 posto svojih mogućnosti, ali da to neće biti sigurno još dve decenije.

- Pošto proslavljam 36. rođendan i 20 godina profesionalne karijere, žao mi je što ne mogu da obećam još ovakvih 20 godina. Ono što mogu da obećam je da ću, dok god mogu, ići dalje i nikada nećete videti da dajem manje od 100 odsto na terenu - rekao je Ronaldo.

On se zahvalio svim navijačima na željama i čestitkama uz rekapitulaciju njegovog životnog i fudbalskog puta.

- Od Madeire do Lisabona, od Lisabona do Mančestera, od Mančestera do Madrida, od Madrida do Torina, ali iznad svega, dajem od srca sve od sebe svetu... Dao sam sve što sam mogao, nikada nisam ustuknuo i uvek sam pokušavao da pokažem ono najbolje. Za uzvrat, vi ste mi pružili ljubav i poštovanje, bezrezervnu podršku. Zbog toga, nikada neću moći da vam se odužim. Sve ovo ne bih mogao da postignem da nije bilo vas - zaključio je Ronaldo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

Video: Ronaldo se zatrpao snegom, a onda ga je Georgina istopila u vrelom đakuziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA