≫ 

Ne može na tribine? Nikakav problem u Superligi, ovi dečaci su našli način da gledaju utakmicu

Simpatična scena zabeležena je u Užicu

  • 4
navijači u užicu Foto: youtube/superliga

Užice je u subotu bilo mesto superligaškog meča Zlatibora iz Čajetine i Spartaka iz Subotice, zanimljiv i neizvestan duel završen je egalom 1:1, i šteta je što nije bilo svedoka da isprate solidnu fudbalsku predstavu.

Kad kažemo svedoka, mislimo naravno na navijače koji zbog mera koje su i dalje na snazi u čitavoj državi, do daljeg ne mogu pohoditi stadione u Srbiji. Nije baš da bi masovno potrčali da prate utakmice elitnog ranga i da je sve po starom, ali svakako nedostaje i ono malo preostalih najzagriženijih.

Doduše, ima snalažljivih, kao što je to u subotu bio slučaj u Užicu.

Lokacije pojedinih stadiona, konfiguracija terena oko njih, i okolni objekti, onim najupornijim fudbalskim navijačima omogućavaju da ipak "budu prisutni" na utakmici - dokaz za to su ova četvorica momaka iz grada na Đetinji.

Kamera Superlige je zabeležila kako sede na limenom krovu, u pitanju je mali pomoćni objekat, sasvim dovoljan da imaju jasan pregled na sva dešavanja sa terena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. februar 2021 | 19:56

    Ha ha svi smo to radili manje vise u mladosti,i po krovovima,na drvecu,tudjim terasama ili vrh zgade,,zna biti opasno ali ponekad ljubav jaca od razuma,hvala Bogu ako se nedesi neko zlo ,parola snadji se🤪

  • Igor

    6. februar 2021 | 20:58

    Bravo.

  • slavko

    6. februar 2021 | 23:10

    Kojasmo mi afrika brate ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA