≫ 

Kokeza i FSS novčano pomogli Vojvodini!

Novosađani bili gosti Saveza u četvrtak

  • 34
Slaviša Kokeza, FSS Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije (FSS) i predsednik Slaviša Kokeza novčano su pomogli FK Vojvodina, koji se u poslednje vreme suočava sa ozbiljnim finansijskim poteškoćama, potvrđeno je Tanjugu!

Delegacija FK Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Samardžićem posetila je u četvrtak FSS, a domaćini su tom prilikom bili predsednik Kokeza, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor mladjih kategorija Nikola Lazetić.

Kako se navodi na sajtu Novosađana, razgovor je bio iskren i prijateljski, a čelnici FSS su pružili veliku podršku daljim planovima FK Vojvodina. Predstavnici novosadskog kluba zahvalili su na pomoći i podršci FSS, koja je iskazana tokom tog susreta.

Kada smo već kod Vojvodine, vredi pomenuti da su Novosađani u petak veče igrali 3:3 sa Čukaričkim - i to nakon što su primili gol u 98. minutu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorule

    13. februar 2021 | 13:35

    Ne znam iskreno da li još neki Savez i njegov predsednik ovoliko pomažu klubove, brate stvarno kapa dole

  • Živa

    13. februar 2021 | 13:29

    Vojvodina je fudbalski gigant i predstavnik našeg Novog Sada, koji je neretko zahvaljujući njoj bio naširoko poznat. Ovaj gest je na mestu, i hvala Bogu da još uvek ima neko ko vodi računa o našim čuvarima tradicije

  • Oleg

    13. februar 2021 | 13:29

    Savez na visini zadatka. Ljudi njih kamenjem, a oni hlebom. Respekt...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA