≫ 

Mamurni Bajern jedva izvukao bod: Strašan fudbal u Minhenu, 6 golova i kiks šampiona protiv Arminije

Gosti iz Bilefelda odneli kući vredan bod - 3:3 (0:2)

  • 0
FK Bajern - FK Šalke 04 Foto: Tanjug/AP

Vrhunska zabava na zatvaranju 21. kola Bundeslige. Šampion i lider Bajern iz Minhena olako je dao dva gola fore (čak dva puta) davljeniku Arminiji iz Bilefelda, koja je na kraju ipak odnela bod u zanimljivom zimskom trileru na Alijanc Areni - 3:3 (0:2).

Mamurni posle osvajanja svetske titule, Bavarci su olako shvatili utakmicu sa 16-plasiranim timom na tabeli koji ih je rano iznenadio pogocima veziste Flapa i defanzivca Pipera u prvom poluvremenu.

Holanđanin je u 9. minutu matirao Nojera posle odlične asistencije Pritla, a potom je sjajno asistirao iz kornera Piperu koji je u 37. šokirao Minhen.

Levandovski je početkom drugog poluvremena smanjio na 1:2 majstorijom na centaršut Alabe, ali iz bukvalno sledećeg napada Arminija je stigla do još jednog pogotka koji je postigao Gebauer u 49. minutu.

Korentan Toliso je glavom smanjio na 2:3 u 58. na centaršut Sanea s desne strane, dok je hitri Alfonso Dejvis u 70. postavio konačnih na 3:3.

Nekoliko izglednih prilika pride propustili su Bavarci, a nakon promašaja Levandovskog u 72. gosti su stigli do pogotka za 4:3 koji je ipak poništen.

Serđo Kordova je bio strelac iz kontre, ali je uz pomoć VAR tehnologije utvrđeno da je bio ofsajd.

Bajern je dominirao u završnici, gosti su uglavnom pretili iz kontri, ali nije bilo više golova. Treba reći i da Tomas Miler nije bio u sastavu zbog korone, dok je Džošua Kimih ušao u igru kada se jurila prednost gostiju.

Ovim remijem Bavarci su trenutno na pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Lajpcig, dok je Arminija na deobi 15. mesta sa Hertom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA