≫ 

Totenhem odredio cenu za Kejna, ko ga kupi oboriće britanski rekrod u transferima

Najvredniji igrač Sparsa je na prodaju ali malo ko može da ponudi toliko

  • 0
hari kejn Foto: Tanjug/Ap

Potencijalni kupci Harija Kejna moraće da pronađu 150 miliona funti ako žele da ga dovedu u svoje redove. Ko god to učini oboriće britanski rekrod u obeštećenju za jednog igrača.

Kejn (27) je na vrhuncu karijere i postigao je 21 gol ove sezone. S obzirom na to da će se Mančester Siti i Mančester Jnajted na kraju kampanje verovatno naći na tržištu za napadača Kejnovo ime će se sigurno naći na bilo kom užem izboru

Kejn ima ugovor sa Sparsima do 2024. godine, a dobija oko 200.000 funti nedeljno.  Za klubove kao što su Siti i Junajted njegova plata ne bi predstavljala problem, ali cena otkupnine predstavlja veliko pitanje u vreme kada su klubovi skoro godinu dana bez ikakvog prihoda od prodaje ulaznica.

Stav Totenhema je uvek bio da Kejn  nije na prodaju i to ostaje slučaj. Ali londonski klub ima sopstvene finansijske pritiske - a da ne spominjemo hipoteku na svom novom stadionu - i Kejn predstavlja njihovu najprodavaniju imovinu.

Video: Hari Kejn se na Marakani setio utakmice sa Partizanom, pa rekao šta očekuje od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA