≫ 

"Ibra i ja smo dva Cigana, pevamo zajedno": Oglasio se Miha, setio se uvreda za njega i Zlatana

Dva velika prijatelja pokazaće svoje vokalne sposobnosti na čuvenom festivalu Sanremo

  • 29
Siniša Mihajlović, Zlatan Ibrahimović Printskrin: Twitter/Milan TV

Zlatan Ibrahimović će narednih dana imati dodatne obaveze pored fudbala, jer se očekuje da bude specijalni gost čuvenog muzičkog festivala u Sanremu. Njegovo gostovanje je potvrđeno od strane prezenterea Amadea Sebastijanija, a Ibra će imati pojačanje i u vidu velikog prijatelja, Siniše Mihajlovića.

- Da ići ću na Sanremo s Ibrahimovićem - potvrdio je Siniša Mihajlović.

Sanremo se održava od 2. do 6. marta, a očekuje se da Ibrahimović bude gost na svim danima, a navodno će dobiti i slobodu od strane kluba da propusti meč koji je na programu u tom periodu (protiv Udinezea 3. marta).

Bolonja sa druge strane trećeg marta ima gostovanje Kaljariju, a zatim sledi priprema za gostovanje Napoliju 7. marta, ali Siniša će očigledno naći vremena da bude i na Sanremu.

Dok je pričao o tome kako će izgledati nastup Ibrahimovića i njega, Siniša je "provukao" i uvrede koje je svojevremeno doživeo od strane navijača u Italiji, kada je nazivan "Ciganinom" (zingaro na italijanskom), što je uvreda kojom pojedini "časte" i Zlatana Ibrahimovića, koji je i na Marakani doživeo neprijatnost i uvrede na nacionalnoj osnovi tokom meča sa Zvezdom.

- Ibra i ja ćemo biti dva Cigana na sceni, ne znam šta se može dogoditi. Biće zabavno, ali ne znam da li ćemo da pevamo. Dve najgore stvari koje mogu je da plešem i pevam, ne znam koliko će to biti odvratno, ali idemo tamo da vidmo šta će se dogoditi. nam da ibra nije dobar ni u pevanju, a u plesu je malo bolji od mene.

Upitanje Mihajlović i koje pesme italijanskih izvođača voli, a onda je dodao i da su Italijani gotovo savršeni kao narod, jer imaju sve, ali da im nedostaje malo više hrabrosti.

- Volim pesmu "Ja sam vagabundo", ali ima ih nekoliko. Takođe volim tekstove Kremoninija, Morandija, Ramacotija, Antonaćija, Venditija. Italija je savršena u svemu, jelu automobilima, modi, muzici, nedostaje vam malo hrabrosti, ali za sve imate sve. Ponekad vam zavidim što nisam Italijan - istakao je Siniša Mihajlović.

Podsetimo, Ibrahimović nije dobar prijatelj samo sa Sinišom Mihajlovićem, već i sa trenerom Zvezde Dejanom Stankovićem, ali i sa Novakom Đokovićem. Svojevremeno je 2014. godine donirao novac za porodice iz Obrenovca koje su u poplavama ostale bez krova nad glavom.

Video: Zlatan Ibrahimović na Marakani tokom meča Zvezda - Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wladimir

    19. februar 2021 | 15:58

    Veliki čovek,sportista,humanista...ali gle čuda u loži Zvezde,gde mogu strogo vip zvanice da dodju,pojavi se idiot koji uspe da obruka čitavu naciju i klub...ali to je kriva banana država u kojoj živimo,jer mulj se preliva na sve sfere društva...jadno,žalosno i velika sramota. Jedino objavljivanje identiteta može samo donekle da ublaži štetu koja je napravljena.

  • Lazar

    19. februar 2021 | 16:11

    Ibra je donirao novac kad su bile poplave u Obrenovcu i time je, za razliku od mnogih nasih trulo bogatih tajkuna i sumnjivih biznismena, pokazao kakav je covek. Ono na marakani nije smelo da se desi i za svaku je osudu.

  • Nole

    19. februar 2021 | 16:48

    Vec 30 godina mi nije jasno zasto neki Srbi nepotrebno prave od ljudi neprijatelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA