≫ 

Nathova rođendandska želja: „Da uživamo u brojnim pobedama i da osvojimo mnogo titula“

Izraelski fudbaler proslavio 33. rođendan sa saigračima iz kluba

  • 7

Fudbaler Partizana i kapiten nacionalnog tima Izraela, Bibras Natho je pre dva dana proslavio svoj 33. rođendan. On se u crno-belom dresu nalazi još od 2019. godine, što dovoljno govori koliki trag je ostavio nastupajući za klub iz Humske ulice.

Ove sezone, izraelski fudbaler postigao je ukupno šest golova za Partizan u Linglong Superligi Srbije i doneo je neke veoma važne bodove crno-belima, koji se trenutno nalaze u odličnom nizu rezultata.

On je svoj srećan dan proslavio u krugu saigrača, a tokom svečanog ručka na kojem je Natho odlučio da preseče rođendansku tortu, snimljen je i video na početku ove vesti u kojem se Izraelac obratio klupskim drugovima i poželeo brojne trofeje.

Bibras Natho, rođendan, deca Foto: Privatna arhiva

- Hvala vam stvarno svima na željama, sjajan ste tim. Imamo sjajan start i nadam se da možemo da nastavimo u istom ritmu, da uživamo u brojnim pobedama i da se borimo do kraja i osvojimo mnogo titula - rekao je Natho.

Partizan će se sutra u Linglong Superligi Srbije sastati sa ekipom Radnika iz Surdulice i pokuašaće da veže ukupno dvanaestu pobedu u nacionalnom prvenstvu.

Video: Fudbaleri Milana izašli na zagrevanje, a Ibrahimović po običaju izašao poslednji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA