≫ 

Vudu lutka, poziv majke, i "mali magarac": Ibra i Lukaku prvi put "oči u oči" posle onog sukoba

Razlika na tabeli između dva tima je samo jedan bod

  • 0
Zlatan Ibrahimović, Romelu Lukaku, FK Inter, FK MIlan Foto: AP/Tanjug

Iako su Milan i Inter dva vodeća tima Serije A (razlika je samo u jednom bodu u korist Neroazura), njihov gradski derbi u nedelju popodne skoro svi najavljuju kroz nedavni sukob Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukaku!

Njih dvojica su krajem januara, tomom meča u Kupu, bili na ivici tuče. Unosili su se u facu jedan drugog, a u jednom trenurtku je ličilo da će Belgijanac krenuti da "pojede" Ibrahimovića.

Ta njihova netreperljivost datira još iz vremena kada su igrali za Mančester junajted, kada je Zlatan javno punudio Lukaku novčanu nagradu ukoliko ovaj savršeno primi barem jednu loptu na treningu - jer je bio frustriran nedostatkom kvaliteta kod Lukakua.

Zato je Zlatan tokom derbija u januaru Lukakua nazvao "mali magarac", što je britanski sinonim za igrača ograničenih kvaliteta. Istraga je pokrenuta protiv obojice, pogotovo šrto je Šveđanin Romeluu dobacio "idi zovi majku radi vudu s***a."

A ta uvreda odnosila se na priču bivšeg direktora Evertona koji je svojevremeno rekao da je Lukaku trebalod a potpiše novi ugovor sa Evertonom, ali da ga je majka zvala, nakon vudu rituala, i rekla da ne potpisuje. Lukaku je tada potpisao za Mančester junajted, te je poručio da je to sa vudu magijom laž i da će tužiti Everton.

>>> Milan je izgubio od Specije, remizirao sa Zvezdom u Beogradu, Inter ga je prestigao na prvom mestu Serije A, pa je današnji (15.00) Derbi dela Madonina izuzetno važan za obe ekipe. Kvota na Milan je 3,30, na Inter 2,20, a iks je 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Inter.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Fudbaleri Milana u Beogradu: Ibrahimović i balkanska veza zajedno, navijači aplaudirali Maldiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA