Mozzart daje najveće kvote: Inter 2,15, RB Lajpcig 1,77, Crvena zvezda 1,37!

Pogledajte na kojim mečevima su odsteri bili široke ruke

  • 1
FK Inter - Leverkusen, utakmica, Liga Foto: Tanjug/AP

Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigde na svetu!

Proverite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svetu.

MILAN - INTER (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 2,15

Dugo godina Derbi Milana nije imao ovakav rezultatski naboj. Milan i Inter, žestoki gradski suparnici, posle mnogo vremena su na vrhu Serije A i trenutno ih deli samo bod. Rosonerima ne ide baš najbolje poslednjih sedmica, jer su na minulih pet duela dvaput poraženi, a i u četvrtak nisu baš blistali na gostovanju Crvenoj zvezdi u okviru Lige Evrope. Inter nema obaveza na kontinentalnoj sceni ove sezone, potpuno je fokusiran na domaće prvenstvo i daleko spremniji iščekuje dvoboj posle kojeg može da se odlepi na četiri boda viška na čelu.

HERTA - RB LAJPCIG (NEDELJA, 15.30), DVOJKA 1,77

Berlinska Stara dama opasno pleše po rubu opstanka. Herta deli isti broj bodova kao i Bilefeld koji je na mestu koje vodi u baraž za opstanak, pa su joj bodovi neophodni. Veliki problem za Berlince mogao bi da bude raspored, jer baš danas imaju posla sa RB Lajpcigom. Bikovi su drugoplasirani i imaju priliku da iskoriste poraz Bajerna, priđu mu na dva koraka i zakomplikuju finiš trke za titulu. Gosti su u seriji od tri ligaške pobede, dok Herta nije slavila na sedam minulih duela.

SPARTAK SUBOTICA - CRVENA ZVEZDA (NEDELJA, 17.05), DVOJKA 1,37

Lider Superlige Crvena zvezda gostuje danas Spartaku iz Subotice. Izabranici Dejana Stankovića nastavljaju pohod ka četvrtoj uzastopnoj tituli prvaka države, pošto su u četvrtak u šesnaestini finala Lige Evrope odigrali nerešeno sa Milanom 2:2. Crveno-beli su nepobedivi u tekućoj kampanji, dok Plavi golubovi u meč ulaze baš posle poraza pre četiri dana u Gornjem Milanovcu od Metalca. Zvezda je neporažena na prethodnih 17 dvoboja sa Spartakom, a u tom periodu slavila je 16 puta.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BJELI

    21. februar 2021 | 16:36

    Kakav crni Milan. Prosječna ekipa Atalanta 3:0, Juventus 3:1, Spezia 2:0... Svaka malo organizovanija ekipa ih glat dobija. Dace im Inter 3-4 gola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA