Mančester Junajted slomio Njukasl u drugom poluvremenu, debitovao dečak od 17 godina

Crveni đavoli i pored pobede i dalje dosta zaostaju za gradskim rivalom Sitijem

  • 0
Manchester United, Manchester City Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda opravdali su ulogu favorita i protiv Njukasla upisali pobedu od 3:1 u okviru 25. kolu Premijer lige na Old Trafordu.

Tim Olea Gunara Solskjera nije blistao, ali je plan ostvaren i bodovi su upisani za šta su se pobrinuli Markus Rašford, koji je pogodio u 30. minutu, Danijel Džejms u 57. minutu i Bruno Fernandeš iz penala u 75. minutu.

Jedini strelac gola za Njukasl je Alan Sent-Maksiman u 36. minutu, a utakmicu je obeležila i zanimljiva izmena u završnici meča, kada je Solskjer rešio da poslednje minute posveti mladom fudbaleru, još uvek maloletnom Šoli Šortajeru, koji je ponikao upravo u Njukaslu.

Momak je 2004. godište i veliki talenat, a ove nedeljne večeri imao je šansu da oseti profesionalni fudbal.

Srpski internacionalac Nemanja Matić odigrao je čitav meč za "Crvene đavole" koji su ovim trijumfom ponovo došli na deset bodova zaostatka za neprikosnovenim liderom Mančester Sitijem.

Njukasl je na Old Trafordu zabeležio sedmi poraz na poslednjih devet utakmica i sada ima samo tri boda više od Fulama koji zauzima prvo mesto ispod crte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA