≫ 

Pioli pred revanš sa Zvezdom nezadovoljan: Moraće Milan mnogo bolje, ali verujem u našu snagu

Zvezda je u poslednjim momentima susreta poravnala protiv italijankog tima na 2:2 golom Milana Pavkova

  • 4
Stefano Pioli Printskrin: Youtube/Social Clubofficial

Trener Milana Stefano Pioli razočaran je minulim igrama svog tima, pogotovo posle poraza od Intera 3:0, ali sada već mora da razmišlja o revanšu u Ligi Evrope sa Crvenom zvezdom.

Zvezda je u poslednjim momentima susreta poravnala protiv italijanskog tima na 2:2 golom Milana Pavkova, a Inter je sada samo produžio niz gradskog rivala bez pobede.

- U poslednjih dve ili tri utakmice nismo pokazali kvalitet na terenu, moramo da se uzdignemo i pokažemo. Žao nam je zbog poraza od Intera, ali ostajemo na putu vere u bolju igru. Kada izgubite, samo morate da radite jače i bolje, što ćemo mi i učini - rekao je Pioli.

Rani gol protiv u gradskom derbiju totalno je poremetio planove Milana.

- Težak udarac u početku. Nakon toga smo se mučili da nađemo ritam i intezitet kojim bi mogli da izmognemo prostora za nešto više. Pustili smo Inter da igra svoju igru. Što se tiče drugog poluvremena, nemam šta da zamerim svojoj ekipi, ali u prvom smo mogli da uradimo nešto više - zaključio je Pioli.

>>> Krotone je najgori tim u ligi i idealna šansa da se Juventus ispravi. Kec se plaća kvotom 1,22. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Juventus – Krotone

Video: Nebeski skok Sanoga za preokret Zvezde u Subotici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    22. februar 2021 | 16:11

    To sto Zvezda dolazi iz slabije lige ne znači da se nemoze nositi sa Milanom.Ako pogledate istoriju,Milan se uvek provlačio sa Zvezdom pa i tada kada su imali najjaci tim u istoriji....dodje Zvezda i jedva 1:1 izvuce Milan

  • Ja bre

    22. februar 2021 | 16:08

    Pa kako to...kiksirate zadnje tri utakmice a pričate kako to nije igra Milana ne razumem?Halo momak,bije vas Inter,bije vas onaj klub sto je juce usao u A seriju,sa Zvezdom 2:2....pa statistika sve kaze,to je Milan.Msm smesno

  • Miroslav Vaselic

    22. februar 2021 | 20:55

    Ma samo vi nagazite nema problema.Da ste jaci delimicno,u bg nista posebno u prilog vam islo STRAH ZVEZINIH IGRACA U PRVIH POLA SATA POSLE SE NISTE VIDELI.U CETVRTAK JE REVANS U KOM CEMO VIDETI KOJE BOLJI,SPREMNIJI ALI I LUKAVIJI.U ZIVOTU SNAGA NIJE NAJBITNIJA VEC MOZAK .AKO ODIGRAMO PAMETNO MOZDA NAS BOG POGLEDA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA