≫ 

Ivanić mora na snimanje zbog problema sa povredom, da li je revanš u Milanu pod znakom pitanja?

Vezista se požalio na bol u primicaču

  • 5
mirko ivanić Foto: MN Press

Osećaj strepnje donekle se uvukao u redove Crvene zvezde nakon što se Mirko Ivanić, možda i najbolji igrač crveno-belih ove sezone, požalio na povredu primicača!

Ivanić će, zajedno sa saigračem Filipom Falkom, tokom dana biti podvrgnut lekarskim pregledima i iči će na snimanje kako bi se utvrdio stepen povrede, odnosno da li će vezista biti spreman za četvrtak i revanš protiv Milana.

Nezvanično, i jedan i drugi bi trebalo da se nađu u avionu za Italiju, skoro sigurno će obojica biti i u startnih 11, ali crveno-beli ništa ne žele da prepuste slučaju i pomenuti dvojac će morati na preglede.

Obijica su se na povrede požalili posle meča sa Spartakom u nedelju. Italijan je čak i izašao sa terena u 27. minutu, dok je Ivanić igrao svij 90 i dao je gol za 1:1 u 80. minutu. Šest minuta kasnije trijumf Zvezdi je, podsetimo, doneo Seku Sanogo.

Ono što je odranije poznato jeste tod a Strahinja Eraković i Aleksandar Katai neće igrati protiv Milana zbog povreda, takođe i Aksel Bakajoko koji je u petak ispao iz stroja, dok su Nemanja Milunović i Milan Rodić igrači koji zbog suspenzije propuštaju gostovanje na San Siru.

>>> Krotone je najgori tim u ligi i idealna šansa da se Juventus ispravi. Kec se plaća kvotom 1,22. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Juventus – Krotone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav Vaselic

    22. februar 2021 | 10:53

    Sto smo blizi jednom mecu u prvenstvu sve nam vise lome bitne igrace kako bi sprecili poraz i nebili nas pobedili i privukli tituli lukavo veoma lukavo.E moj Terzicu sad ja vidim skim ti imas posla i koliko napora moras da ulozis nebili Zvezdu sacuvo.Strasno ovako igrati jedan prvenstveni mec i jos ga nazvati derbijem uzas .Milina juce gledati Milan i Inter to je derbi .Ovo je ragbi liga sa namerom unistiti sve sto je fudbalski lepo.Setite se one povrede JOVICICA POLOME COVEKU NOGU NI ZUTI NIJE DOBIO.U PRAVU JE TERZA VAR NISTA NEBI PROMENIO JOS BI BILO GORE JER ONAJ KO IMA NAMERU DA TE OSKRNAVI I UNISTI NADJE NACIN I IZGOVOR PAMETNOM DOVOLJNO.ZATO JE MILOJE IMO 30 I VISE IGRACA U ROSTERU ZNAO JE ON KAKVA JE OVO LIGA.SVAKA MU CAST ,SAMO STO DEKI TO NIJE SHVATIO NA VREME SAD JE I NJEMU JASNO MNOGO TOGA

  • Olimdar

    22. februar 2021 | 15:36

    Zašto Ivanić ide na snimanje kada se jasno vidi da je gol u Subotici dao iz ofsajda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA